Ο Πασχάλης Τερζής περνά στην πρώτη θέση του chart πωλήσεων της IFPI!

Ο Πασχάλης Τερζής και η νέα δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι» έφεραν την ανατροπή στο επίσημο chart πωλήσεων της IFPI.

Έπειτα από πέντε χρόνια αδράνειας, όσα μεσολάβησαν δηλαδή από το άλμπουμ «Δυο Νύχτες Μόνο», ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής πραγματοποίησε την πολυαναμενόμενη επάνοδο στη δισκογραφία έχοντας ως συνοδεία τη βαρύνουσα υπογραφή του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Ο κορυφαίος στιχουργός χαρίζει απλόχερα, με την πηγαία και απαράμιλλη αυθεντικότητα που τον διακρίνει, τους στίχους στο ήμισυ σχεδόν του δίσκου.

Συνταξιδιώτες του Πασχάλη Τερζή στο «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι» αποτελούν αναγνωρισμένοι αλλά και νεότεροι δημιουργοί, όπως είναι οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ηλίας Φιλίππου, Νίκος Μωραΐτης, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Βασίλης Δήμας και Δημήτρης Παπαχαραλάμπους.

Το ομότιτλο τραγούδι της δουλειάς, σε σύνθεση Βασίλη Δήμα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου, έχει δώσει το πρώτο στίγμα από την επιστροφή του Πασχάλη Τερζή.

Δείτε το video clip του «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι»!

Μετά από τρεις εβδομάδες κυκλοφορίας, ο Πασχάλης Τερζής και το καινούριο CD «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι» αναρριχώνται (από τη δεύτερη θέση) στην κορυφή των εβδομαδιαίων πωλήσεων, όπως καταγράφθηκαν από την IFPI για τη 18η εβδομάδα του έτους.

Πασχάλης Τερζής - Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι - IFPI chart - Hit Channel

Η ανυπομονησία για τη νέα δουλειά του ιδιαίτερα λαοφιλή καλλιτέχνη αποδείχθηκε με την έμπρακτη στήριξη του κοινού και την ανάλογη μεγάλη απήχηση.

Το καινούριο άλμπουμ του Πασχάλη Τερζή, «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι», κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία και ψηφιακές υπηρεσίες μουσικής από τη Minos EMI.

Μην το χάσετε: Ακούστε ολόκληρο το νέο CD του Πασχάλη Τερζή, «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι»!

Πασχάλης Τερζής - Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι (CD cover) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας