Ένα επιπλέον τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο του αποκαλύπτει ο Πασχάλης Τερζής!

Ο Πασχάλης Τερζής κορυφώνει την αγωνία για την κυκλοφορία της ολοκαίνουριας δισκογραφικής δουλειάς του με γενικό τίτλο «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι», έπειτα από πέντε έτη απουσίας.

Από τη Δευτέρα 18 Απριλίου, το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι» είναι στον αέρα. Πρόκειται για ένα ζεϊμπέικο – ύμνος στις γυναίκες με πυγμή σε στίχους που προσφέρει απλόχερα ο σπουδαίος Έλληνας στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος. Τη μουσική συνθέτει ο Βασίλης Δήμας.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Πασχάλη Τερζή, «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι», εδώ!

Ο Πασχάλης Τερζής και η δισκογραφική του εταιρεία, Minos EMI, νιώθουν την ανυπομονησία των θαυμαστών και μοιράζονται μαζί μας ένα ακόμη νέο τραγούδι, δύο εικοσιτετράωρα προτού διατεθεί με κάθε επισημότητα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα άλμπουμ της χρονιάς.

Το απόσπασμα που ακούμε ανήκει στο τραγούδι «Παράπονα», το οποίο υπογράφουν συνθετικά και στιχουργικά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου αντίστοιχα. Είναι οι δύο δημιουργοί που έχουν χαρίσει στον Πασχάλη Τερζή τις μεγάλες επιτυχίες «Τι Να Πρωτοθυμηθώ», «Φεύγοντας» και άλλες.

«Έχω παράπονα, πολλά παράπονα, όλα σου τα ‘δωσα, φέρθηκες άπονα, μα τ’ αποφάσισα ήρθε η ώρα, δε θέλω τίποτα, τέλειωσαν όλα!»

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τερζή έρχεται στις 21 Απριλίου από τη Minos EMI και είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες στο iTunes (πατήστε εδώ για να τη βρείτε).

Πώς θα ακούσετε τα καινούρια τραγούδια του Πασχάλη Τερζή πριν την κυκλοφορία τους; Ανακαλύψτε το εδώ!

Μην το χάσετε:

 

Πασχάλης Τερζής: Αυτά είναι τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς

Αφήστε το σχόλιό σας