Αυτή είναι η ημερομηνία όπου «βγάζει» ο Πασχάλης Τερζής το νέο του CD. Πώς θα το ακούσετε πριν την κυκλοφορία του;

Ο Πασχάλης Τερζής επανακάμπτει – προς μεγάλη μας χαρά – με όλες τις δυνάμεις του στη δισκογραφία και η μία είδηση διαδέχεται ακατάπαυστα την άλλη.

Το πρώτο άκουσμα από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του λαϊκού τραγουδιστή τιτλοφορείται «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι». Ένα ζεϊμπέκικο – ύμνος στη γυναίκα και στην απόλυτη δύναμη που της αναγνωρίζει κάθε άντρας, με τη σπουδαία σφραγίδα του Λευτέρη Παπαδόπουλου στους στίχους. Η μουσική ανήκει στο νεότερο και ανερχόμενο Βασίλη Δήμα.

Το «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι» έρχεται στα ραδιόφωνα, σε αποκλειστική μετάδοση από τις 11 Απριλίου. Στις 18 Απριλίου το τραγούδι «βγαίνει» επίσημα και αρχίζει την αντίστροφη μέτρηση για τον ολοκληρωμένο δίσκο.

Πάρτε γεύση από το νέο τραγούδι του Πασχάλη Τερζή, «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι»!

Όπως μαθαίνουμε, το CD απαρτίζουν δημιουργοί που έχουν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία με τον Πασχάλη Τερζή κατά το παρελθόν αλλά και άτομα που τον συναντούν για πρώτη φορά.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου μετά τα αξέχαστα «Φεύγοντας» και «Τι Να Πρωτοθυμηθώ» δίνουν ξανά δημιουργίες του στον Πασχάλη Τερζή ενώ συμμετέχουν και οι Νίκος Μωραΐτης, Βασίλης Παπαδόπουλος και Χρυσόστομος Καραντωνίου.

Η νέα δισκογραφική δουλειά με την οποία επανέρχεται ο Πασχάλης Τερζής θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI στις 21 Απριλίου. Μερικές ημέρες μας χωρίζουν, λοιπόν, από το μουσικό γεγονός της χρονιάς – όσον αφορά στο λαϊκό τραγούδι – που ανυπομονούμε όλοι να ακούσουμε!

Η δισκογραφική εταιρεία του καλλιτέχνη, μάλιστα, παρέχει τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε πρώτοι, πριν την κυκλοφορία τους, το τραγούδι «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι» και ολόκληρο το άλμπουμ. Μάθετε περισσότερα εδώ.

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/MinosEmi/posts/10156719834135034″ bottom=»30″]


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας