Ο Πασχάλης Τερζής επανέρχεται στις δισκογραφικές επάλξεις με νέο CD!

Πέντε χρόνια μετά το πλατινένιο άλμπουμ «Δυο Νύχτες Μόνο» ο αγαπημένος Πασχάλης Τερζής ετοιμάζεται να επανακάμψει δισκογραφικά με ολοκαίνουρια δουλειά.

Είναι μία πληροφορία που θα δεχτούν με τεράστια ευχαρίστηση οι πολυάριθμοι φίλοι του τραγουδιστή και οι λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού. Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του κοινού πριν ένα έτος στη συμμετοχή του Πασχάλη Τερζή στο νέο δίσκο του Λάκη Παπαδόπουλου, «Παιχνίδια Αγάπης», με το κομμάτι «Ένα Θα Σου Πω».

Αναμφισβήτητα, η τελευταία δουλειά του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Πασχάλης Τερζής, ανέπαφος από το χρόνο μίας γεμάτης καριέρας τριών δεκαετιών, ανανέωσε το ρεπερτόριό του με σύγχρονα λαϊκά ακούσματα: «Δυο Νύχτες Μόνο», «Δε Θα Μου Πεις Εμένα», «Κάνε Σαματά», «Δεν Έχει Η Κόλαση Η Φωτιές» και άλλα δώδεκα υπέροχα τραγούδια.

Ο Πασχάλης Τερζής παραμένει αυθεντικός και διαχρονικός και κάθε διάστημα που απέχει από τη μουσική δράση είναι αισθητό. Με ανασυγκροτημένες πλέον δυνάμεις ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής ξεδιαλέγει με επιμέλεια τα μουσικά κομμάτια που θα συνθέσουν τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο του, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI.

Για του λόγου το αληθές, η δισκογραφική εταιρεία του καλλιτέχνη δημοσίευσε μία φωτογραφία (βλ. παρακάτω) από τις προακροάσεις των τραγουδιών, όπου απεικονίζεται ο Πασχάλης Τερζής με τον Πρόεδρο της Minos EMI, κ. Μάκη Μάτσα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία!

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/MinosEmi/posts/10156410483300034″ bottom=»30″]

Αφήστε το σχόλιό σας