Τέλος τα party για τη Rihanna.

Ναι καλά διαβάσατε , η τραγουδίστρια είπε ν’ αφήσει τα πάρτι από τη στιγμή που τα βρίσκει φοβερά βαρετά.

Σίγουρα ακούγεται περίεργο για τη bad girl της pop και όμως η Riri φαίνεται πως πραγματικά είναι διατεθειμένη να αλλάξει και να κόψει τις «κακές» παρέες.

«Πρόσφατα έχω γίνει ήσυχη», είπε η Riahnna στην Αγγλική τηλεόραση σε μια συνέντευξη στον Alan Carr και στο πρόγραμμά του «Chatty Man» στο Channel 4.

«Μισώ να πηγαίνω σε πάρτι. Δεν ξέρω, ίσως να είναι τα τακούνια. Δεν μου αρέσει να φοράω τακούνια στα πόδια μου για ώρες. Δεν ξέρω αν είναι για αυτό, αλλά είμαι άρρωστη από όλα αυτά … Ίσως είναι για τη μουσική, είναι πάντα η ίδια κάθε βράδυ. Ίσως χρειαζόμαστε περισσότερους DJ. »

Αλλά για τη βασίλισσα των πάρτι είναι δύσκολο να πει όχι στη διασκέδαση και έτσι έσπευσε να κρατήσει τα προσχήματα λέγοντας: «Αγαπώ αυτό που κάνω και έχω πολλά να γιορτάσω. Έτσι, κάθε τόσο θα με βρείτε έξω να το γιορτάζω , γιατί δουλεύω σκληρά.»

Εκτός από τα πάρτι η Rihanna όμως ελάττωσε και το sex. Σε ερώτηση τι έκανε στη περιοδεία μετά τον νέο χωρισμό της με τον Chris Brown, είπε: «Είμαι μια τέτοια bootleg rock star, δεν έκανα κυριολεκτικά τίποτα. Ντρέπομαι που το λέω στην πραγματικότητα».

Αφήστε το σχόλιό σας