Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση της ES collection στο Shamone στο Γκάζι.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ρούχα και εσώρουχα από τη νέα συλλογή των ES collection και των ADDICTED σε ένα μοναδικό fashion show όπου μεταξύ άλλων είδαμε το Ζώη Σημαντήρα, το Ζώη Μπάλλα και τον Παναγιώτη Αποστολόπουλο. Τα μαλλιά των μοντέλων επιμελήθηκε ο Romeo Quinonez για λογαριασμό της Leo Bazimas team και τοmake up η Γιούλη Μπεβεράτου.

Η αγαπημένη αντρική φίρμα ρούχων από την Ισπανία που έχει καταφέρει να γίνει από τις πιο αγαπημένες των celebrities ανά τον κόσμο άνοιξε το δικό της μαγαζί στην Αθήνα. Φιλοξενεί όλη την νέα συλλογή των ES collection αλλά και των ADDICTED. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε μαγιό, εσώρουχα, ρούχα για την καθημερινή έξοδο αλλά και αθλητικά για τους λάτρεις του fitness και μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ.

Τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος στο Μοναστηράκι θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 6 Μαΐου. Πολλά επώνυμα μοντέλα επισκέφθηκαν ήδη το νέο κατάστημα στο Μοναστηράκι και έκαναν τις αγορές τους. Μεταξύ αυτών ο Τεό Θεοδωρίδης, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Μανίκας, ο Κώστας Γκρέκας, ο Ζώης Σημαντήρας και ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσηςδιάλεξαν κομμάτια από την καλοκαιρινή συλλογή και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι!

Αφήστε το σχόλιό σας