Ο Πάρις μετά το «Έχει κάτι» επανήλθε με νέα επιτυχία, το «Προς το παρόν», και ετοιμάζει το καινούριο του video clip!

Ο Πάρις συστήθηκε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό στα τέλη του περσινού καλοκαιριού όταν ξεκίνησε εμφανίσεις στο πλευρό του Αντύπα και της Δέσποινας Βανδή στο Posidonio, με τον ιδιοκτήτη του, το Βασίλη Κοντόπουλο, να πιστεύει σε αυτόν και να τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή. Η άνοιξη του 2013 τον βρήκε ξανά στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, αυτή τη φορά μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όπου παρεμπιπτόντως συνεχίζει στο πλευρό του για ακόμη μία σεζόν.

Στις αρχές του έτους, ο Πάρις παρουσίασε μαζί με την Platinum Records το πρώτο single του, το «Έχει κάτι»ένα τραγούδι που διακατέχεται από μια αισιόδοξη πνοή και μας ταξιδεύει σε ρυθμούς ρούμπα, ενώ παράλληλα πλαισιώνεται από ένα ιδιαίτερο συνονθύλευμα ελληνικών νησιώτικων και ισπανικών μουσικών ερεθισμάτων.

H αγάπη του κόσμου για το «Έχει Κάτι» ήταν έκδηλη από τα συνεχή αιτήματα να ακούσουν ξανά και ξανά την ξεχωριστή χροιά του Πάρι σε αυτό το αισιόδοξο τραγούδι, έχοντας ως αποτέλεσμα να μπει στο top10 των charts των ραδιοφωνικών σταθμών.

Ο νεαρός καλλιτέχνης «Προς το παρόν» επέστρεψε με μία νέα επιτυχία και νέα συνεργασία. Ο γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός Γιώργος Παπαδόπουλος υπογράφει τη μουσική και τους στίχους, και ο Πάρις ερμηνεύει το «Προς το παρόν», ένα δυναμικό τραγούδι που αγαπήσαμε από το πρώτο άκουσμα!

Αυτές τις ημέρες μάλιστα πραγματοποιούνται και τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση του «Προς το παρόν», σε σκηνοθεσία Cameo. Ο Πάρις μας δίνει μία γεύση από το τι πρόκειται να δούμε σύντομα στις οθόνες με την παρακάτω παρασκηνιακή φωτογραφία:

Πάρις - Προς το παρόν (video clip backstage)

Εν αναμονή του video clip ακούστε το «Προς το παρόν»:

Αφήστε το σχόλιό σας