Ο Πάρις, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις με το πρώτο του single «Έχει κάτι», επιστρέφει στα ραδιόφωνα με ολοκαίνουριο τραγούδι που θα αγαπηθεί!

Ο Πάρις συστήθηκε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό στα τέλη του περσινού καλοκαιριού όταν ξεκίνησε εμφανίσεις στο πλευρό του Αντύπα και της Δέσποινας Βανδή στο Posidonio, με τον ιδιοκτήτη του, το Βασίλη Κοντόπουλο, να πιστεύει σε αυτόν και να τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή. Το 2013 τον βρήκε να συνεχίζει στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, αυτή τη φορά μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Πριν από 4 μήνες περίπου, ο Πάρις παρουσίασε το πρώτο single του, το «Έχει κάτι»ένα τραγούδι που διακατέχεται από μια αισιόδοξη πνοή και μας ταξιδεύει σε ρυθμούς ρούμπα, ενώ παράλληλα πλαισιώνεται από ένα ιδιαίτερο συνονθύλευμα ελληνικών νησιώτικων και ισπανικών μουσικών ερεθισμάτων.

H αγάπη του κόσμου για το «Έχει Κάτι» ήταν έκδηλη από τα συνεχή αιτήματα να ακούσουν ξανά και ξανά την ξεχωριστή χροιά του Πάρι σε αυτό το αισιόδοξο τραγούδι, έχοντας ως αποτέλεσμα να μπει στο top10 των charts των ραδιοφωνικών σταθμών.

Ο νεαρός καλλιτέχνης «Προς το παρόν» επιστρέφει με μία νέα επιτυχία και νέα συνεργασία. Ο γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός Γιώργος Παπαδόπουλος υπογράφει τη μουσική και τους στίχους, και ο Πάρις ερμηνεύει το «Προς το παρόν», ένα δυναμικό τραγούδι που θα αγαπήσετε από το πρώτο άκουσμα!

Κυκλοφορεί από την Platinum Records.

Αφήστε το σχόλιό σας