«Πες Του» ότι ο Πάρις κυκλοφορεί το νέο video clip του.

Με νέο single επιστρέφει ο Πάρις, ο ταλαντούχος τραγουδιστής με τη γνήσια λαϊκή φωνή που ξεχωρίζει, και τραγουδάει «Πες Του».

Ο νεαρός τραγουδιστής τράβηξε την προσοχή από το πρώτο του κιόλας single.

Το «Έχει Κάτι» ήταν ένα τραγούδι που διακατεχόταν από μια αισιόδοξη πνοή και μας ταξίδεψε σε ρυθμούς ρούμπα, ενώ παράλληλα πλαισιώθηκε από ένα ιδιαίτερο συνονθύλευμα ελληνικών νησιώτικων και ισπανικών μουσικών ερεθισμάτων.

To νέο τραγούδι του ταλαντούχου ερμηνευτή είναι μία latin ρούμπα με στίχο – ατάκα που ξυπνά αμέσως την καλοκαιρινή μας διάθεση. Τη μουσική στο «Πες Του» υπογράφει ο Νίκος Γεωργόπουλος και τους στίχους ο Τάκης Κωλέττης.

Το «Πες Του» συνοδεύεται από ένα εξίσου καλοκαιρινό αλλά και ερωτικό μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Μπόλης.

Το νέο τραγούδι του Πάρι κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum.

Ο Πάρις ασχολείται με την μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό του.

Μοιραζόταν το πάθος του για το τραγούδι με το κοινό της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε διάφορες γνωστές μουσικές σκηνές της πόλης.

Στη Θεσσαλονίκη τον ανακάλυψε γνωστός επιχειρηματίας δίνοντάς του το εισιτήριο για την Αθήνα και τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Εκεί, απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Αντύπας και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον Νίκο Βέρτη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας