Η κόρη του Michael Jackson δεν παίρνει θέση για τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί για τον πατέρα της.

Η Paris Jackson διευκρινίζει ότι δεν θέλει να σχολιάσει τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που ήρθαν στην επιφάνεια μετά την προβολή του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» στο HBO, το οποίο εστίασε στις κατηγορίες δύο ανδρών ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Michael Jackson όταν ήταν ανήλικοι.

Η κόρη του «βασιλιά της pop», είκοσι ετών σήμερα, έγραψε στο Twitter ότι δεν νομίζει πως δεν είναι δική της θέση να μιλήσει δημόσια για το ντοκιμαντέρ ή για τις κατηγορίες εναντίον του πατέρα της, παίρνοντας αφορμή από το σχόλιο μίας χρήστριας της υπηρεσίας.

«Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να πω το οποίο δεν έχει ήδη ειπωθεί προς υπεράσπιση», σημείωσε η Paris Jackson.

Επίσης πρόσθεσε ότι ο ξάδελφός της Taj, ο οποίος έχει ξεκινήσει εκστρατεία για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που θα αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του «Leaving Neverland», «κάνει μόνος του μία τέλεια δουλειά και τον υποστηρίζω».

Η Paris Jackson ωστόσο τόνισε ότι δεν παίρνει μέρος στη διαμάχη.

«Όμως δεν είναι αυτός ο ρόλος μου, θα προσπαθήσω απλώς να τους χαλαρώσω όλους και να πάω με το ρεύμα, να είμαι χαλαρή και να σκέφτομαι τα σημαντικά πράγματα, αυτή είμαι εγώ», έγραψε.

Οι διαχειριστές της περιουσίας του Michael Jackson και άλλα μέλη της οικογένειάς του έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του «Leaving Neverland».

Το τετράωρο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε σε δύο μέρη και κατέγραψε τις μαρτυρίες του Wade Robson και James Safechuck ότι δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον Michael Jackson ότι ήταν παιδιά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας