Ο νεαρός και ταλαντούχος Πάρις επιστρέφει με νέο τραγούδι που θα ακουστεί δυνατά στις πιο μαγικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού!

«Αχ Ψυχή Μου»

Δείτε το επίσημο video clip για το νέο τραγούδι του Πάρι με πρωταγωνίστρια στο πλευρό του μία πολύ αγαπημένη ελληνίδα ηθοποιό… την γοητευτική Μαρία Κορινθίου, σε ένα ρόλο έκπληξη!

Ο Πάρις ερμηνεύει μοναδικά ένα ιδιαίτερο τραγούδι που ακούσαμε σε πρώτη ερμηνεία από τον Αντώνη Καρδαμίλη, σε μουσική Σταύρου Παζαρέτζη και στίχους Φούλης Τζελέπη, σε μία νέα εθιστική εκδοχή μέσα από την ενορχήστρωση του Νίκου Γεωργόπουλου.

Από τα πιο αγαπημένα νέα πρόσωπα της λαϊκής μουσικής σκηνής, ο Πάρις έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τα πρώτα του τραγούδια «Έχει Κάτι», «Προς Το Παρόν» & «Ζω Για Σένα», αλλά και με τις επί σκηνής live ερμηνείες του στο Posidonio, όπου συνεχίζει να εμφανίζεται για 4η συνεχή σεζόν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Το επίσημο video clip για το «Αχ Ψυχή Μου», σε σκηνοθεσία Evan G., κυκλοφορεί από την Platinum Records! Τη νέα δισκογραφική εταιρεία που αγαπά το ελληνικό τραγούδι!

Στίχοι / Lyrics

Στέκεσαι απέναντι μου κι όλο με κοιτάς
Θα ‘δινα και τη ζωή μου για να μ’ αγαπάς
Μα δεν ξέρω τι να κάνω πως να σου το πω
Έχω τρελαθεί καρδιά μου πόσο «σ’ αγαπώ»

Αχ ψυχή μου, αχ ζωή μου
Είσαι για μένα όλα τ’ αστέρια τ’ ουρανού
Αχ καρδιά μου, ερωτά μου
Κάνω τα πάντα μη μου φύγεις απ’ το νου

Μες τα μάτια σε κοιτώ και ηλεκτρίζομαι
Σκέφτομαι πως σε φιλώ και ζαλίζομαι
Πόσο θέλω να σ’ αγγίξω να σ’ ονειρευτώ
Αγκαλιά μου να σε σφίξω να σε παντρευτώ

Αχ ψυχή μου, αχ ζωή μου
Είσαι για μένα όλα τ’ αστέρια τ’ ουρανού
Αχ καρδιά μου, ερωτά μου
Κάνω τα πάντα μη μου φύγεις απ’ το νου

Αφήστε το σχόλιό σας