Μετά το hit – single «Παίρνω Την Ευθύνη» ο Δημήτρης Καραδήμος επιστρέφει με καινούριο κομμάτι!

Ο Δημήτρης Καραδήμος συστήθηκε στο κοινό πριν μερικούς μήνες μέσα από τη μεγάλη επιτυχία «Παίρνω Την Ευθύνη». Ένα πολυτραγουδισμένο κομμάτι που κατέκλυσε τις ραδιοφωνικές συχνότητες και διασκευάστηκε μάλιστα, αποτελώντας αναμφισβήτητα ένα τα μεγαλύτερα hits της χρονιάς.

Χαρακτηριστικά, το «Παίρνω Την Ευθύνη», δημιουργία των Snapyourfingaz, Revo και Joe Minor, συνεχίζει να βρίσκεται στο Top10 των ελληνικών τραγουδιών με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ένα χρόνο μετά την επίσημη κυκλοφορία του.

Ο νεαρός τραγουδιστής συνεργάζεται τώρα για πρώτη φορά με τους Χριστόδουλο Σιγανό, Κωνσταντίνο Παντζή και Valentino, μία ομάδα που δείχνει να γνωρίζει καλά το «μυστικό» της επιτυχίας και επιστρέφει στους ραδιοσταθμούς της χώρας με ένα νέο τραγούδι.

Με τίτλο «Παρεξήγηση» (Έφαγες Πόρτα), ο Δημήτρης Καραδήμος ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ακόμη κομμάτι που θα ακουστεί δυνατά.

Ακούστε παρακάτω ένα πρώτο δείγμα από το «Παρεξήγηση», το οποίο αναμένεται να ακούσουμε για πρώτη φορά ολόκληρο τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου:

Αφήστε το σχόλιό σας