Ο Κώστας Μαρτάκης… «παίρνει ένα τηλέφωνο» το Φοίβο και η πολυαναμενόμενη συνεργασία τους αποκαλύπτεται.

Ο Κώστας Μαρτάκης συναντά για πρώτη φορά στην καριέρα του το Φοίβο. Το πρώτο τραγούδι του με το δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών είναι το «Πάρε Ένα Τηλέφωνο» και κυκλοφορεί οπτικοποιημένο.

Πιο ανανεωμένος και πιο ώριμος από ποτέ, ο τραγουδιστής ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στην ήδη επιτυχημένη καριέρα του με μία συνεργασία – έκπληξη που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Από το προηγούμενο φθινόπωρο, ο Κώστας Μαρτάκης έχει ενταχθεί στη μουσική οικογένεια της Heaven Music, τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ΑΝΤ1, με τις δύο πλευρές να υπόσχονται ένα δημιουργικό ταξίδι το οποίο έχει ως στόχο να προσφέρει τραγούδια που θα αγαπηθούν από το κοινό.

Σε αυτό το όραμα συνεισφέρει ο Φοίβος, ένας συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός που αναμφισβήτητα έχει αφήσει το προσωπικό του, μεγάλο στίγμα στην ελληνική δισκογραφία τις τελευταίες δεκαετίες, με επιτυχίες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Παρά το γεγονός ότι ο Φοίβος απέχει από τους προβολείς και δεν εμφανίζεται ποτέ μπροστά στις κάμερες, έχει καταφέρει να γίνεται θέμα συζήτησης κάθε φορά που αναφέρεται το όνομά του, αποκλειστικά μέσα από τις δεκάδες επιτυχίες που έχει υπογράψει.

Ο πρώτος καρπός από τη δισκογραφική συνύπαρξη του Κώστα Μαρτάκη με το Φοίβο φέρει τον τίτλο «Πάρε Ένα Τηλέφωνο» και είναι ένα τραγούδι με έντονο ρυθμό, το οποίο έχει τα χαρακτηριστικά μουσικά γνωρίσματα του καταξιωμένου δημιουργού.

Το video clip που οπτικοποιεί το «Πάρε Ένα Τηλέφωνο» υλοποιήθηκε με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Βασίλη Αντωνιάδη. Συμπρωταγωνιστεί η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ελένη Βουλγαράκη, που αιχμαλωτίζει με τη γοητεία της τον καλλιτέχνη και τον παρασέρνει σε παθιασμένες στιγμές.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Αφήστε το σχόλιό σας