Παράταση σε νέα ημέρα για το «Jukebox» του Νίκου Πορτοκάλογλου με Μπλε, Δρογώση και Κίτρινα Ποδήλατα

Το δικό τους «Jukebox» είναι πολύχρωμο, εκρηκτικό και πολυπολιτισμικό.

Μετά τα διαδοχικά sold out, η παράταση της παράστασης «Jukebox» που έστησε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μαζί με τους Μπλε, τον Στάθη Δρογώση, τα Κίτρινα Ποδήλατα, την Αγάπη Διαγγελάκη και τον Βύρωνα Τσουράπη, ήταν μονόδρομος.

H πιο μεγάλη και κεφάτη παρέα της πόλης ένωσε τις δυνάμεις της και μας παρουσίασε ένα «Jukebox» πολύχρωμο, γεμάτο με τραγούδια από διαφορετικές εποχές και γλώσσες, «τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν» όπως λέει και ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Ένα πάρτι με χορό, νοσταλγία και αγαπημένα τραγούδια, από ελληνικά και ξένα, ρεμπέτικα και ροκ εν ρολ, ελαφρά και βαριά και ασήκωτα λαϊκά, νέο κύμα και new wave, ερωτικά, μελό, πανκ, ντίσκο, ψυχεδελικά, έντεχνα και τελείως άτεχνα τραγούδια.

Ένα πρόγραμμα με επικές μονομαχίες μεταξύ «αιωνίων αντιπάλων» όπως Beatles – Stones, Τσιτσάνης – Βαμβακάρης, Θεοδωράκης – Χατζιδάκις αλλά και μεταξύ ροκάδων και καρεκλάδων και άλλων συμπαθών ομάδων, στις οποίες κριτής θα είναι το κοινό.

Σε ένα συγκεκριμένο σημείο του προγράμματος, οι θεατές επιλέγουν ανάμεσα σε ζεύγη τραγουδιών η καλλιτεχνών που εμφανίζονται στο μεγάλο Jukebox της οθόνης.

Το δικό τους «Jukebox» είναι πολύχρωμο, εκρηκτικό και πολυπολιτισμικό.

Δεν είναι μια ακαδημαϊκή συλλογή των πιο σπουδαίων τραγουδιών που έχουν ηχογραφηθεί, δεν είναι Top 10, δεν είναι η λίστα κάποιου σοφού μουσικοκριτικού.

Η επιτυχία συνεχίζεται σε νέα ημέρα. Από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή δίνουμε ραντεβού στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, για λίγες παραστάσεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Radio Live