«Πήρε παράταση» και δεν εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη για ακόμη μια εβδομάδα!

Ο Πάνος Κιάμος παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμά του – αφού ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική μιας και σε λίγο καιρό θα τραγουδήσει για τους ομογενείς μας – μετά από απαίτηση του κοινού συνεχίζει για ακόμη ένα διήμερο στο Politia Live Clubbing.

Η αγάπη των θαυμαστών του, οι «sold out» βραδιές και τα τρελά κέφια του δημοφιλή καλλιτέχνη συνηγορούν για ένα τελευταίο διήμερο που θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων! «Γιορτάζω» δεν θα σταματά να μας ερμηνεύει δυνατά ο Πάνος Κιάμος μιας και το Σάββατο 4 Οκτωβρίου θα ολοκληρώσει με επιτυχία τις εμφανίσεις του και θα γιορτάσει τα γενέθλια του μαζί με το βορειοελλαδίτικο κοινό του.

Το ραντεβού μας με τον αγαπημένο καλλιτέχνη ανανεώνεται για το Νοέμβριο, στην Αθήνα και το «Club 22», το χώρο που από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του έγινε ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για το Αθηναϊκό κοινό!

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου όλες αυτές τις εβδομάδες βρίσκεται η γοητευτική Αγγελική Ηλιάδη που με τα τραγούδια και το λίκνισμά της παρασέρνει ακόμη και τον πιο απαιτητικό θαμώνα αλλά και οι Vegas, το συγκρότημα με την πιο έντονη σκηνική παρουσία.

Ο Πάνος Κιάμος και η εκρηκτική παρέα του ολοκληρώνουν αυτή την εβδομάδα τις εμφανίσεις τους στο Politia Live Clubbing … Μην τους χάσετε!!!

Αφήστε το σχόλιό σας