Σε παραγωγή από τον για χρόνια συνεργάτη του Bob Ezrin, το νέο single προηγείται του «Paranormal», το νέο άλμπουμ του μουσικού από το Ντιτρόιτ που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι

Ο Alice Cooper επέστρεψε : ο rocker από Ντιτρόιτ έσπασε τη δισκογραφική του σιωπή του που τον συνοδεύει για περισσότερα από έξι χρόνια. Το Paranoiac Personality είναι νέο του single και το πρώτο από το επερχόμενο άλμπουμ Paranormal, λόγω στις 28 Ιουλίου από την earMUSIC.

Το τραγούδι (το οποίο μπορείτε να ακούσετε παραπάνω) παράγεται από τον πολύχρονο συνεργάτη του Bob Ezrin και παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του ίδιου του Cooper, Nights With Alice Cooper. Στη ψηφιακή έκδοση του single υπάρχει και μια special version του I’m Eighteen, που ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας το 2015 στο Ντάλας. Τα δύο κομμάτια θα δημοσιευθεί τον Ιούλιο σε ένα ζουμερό άσπρο βινύλιο.

Το Paranormal, το επόμενο άλμπουμ του Alice Cooper, θα περιέχει πολυάριθμες συνεργασίες με ονόματα του διαμετρήματος: του Billy Gibson,  κιθαρίσταw των ZZ Top, και τον Roger Glover, ο ιστορικός μπασίστας των Deep Purple . Στην extended έκδοση του άλμπουμ θα υπάρχουν και μερικά κλασικά ηχογραφημένα ζωντανά από την Alice Cooper Band. Η performance του γκρουπ (ένα είδος μίνι-reunion) ηχογραφήθηκε στο Columbus, στο Οχάιο, το 2016.

Paranormal:

1.  Paranormal
2.  Dead Flies
3.  Fireball
4.  Paranoiac Personality
5.  Fallen In Love
6.  Dynamite Road
7.  Private Public Breakdown
8.  Holy Water
9.  Rats
10. The Sound Of A

Bonus CD:

1.  Genuine American Girl
2.  You And All Of Your Friends
3.  No More Mr. Nice Guy
4.  Under My Wheels
5.  Billion Dollar Babies
6.  Feed My Frankenstein
7.  Only Woman Bleed
8.  School’s Out

Αφήστε το σχόλιό σας