Αγαπημένους καλλιτέχνες υποδέχθηκε η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», που τραγούδησαν όλοι μαζί για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο Πάνος Μουζουράκης και οι φίλοι του ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα γεμάτο από αγάπη και ευαισθησία, στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.

Σκοπός τους ήταν να αναδείξουν και να βοηθήσουν το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου».

Έλενα Παπαρίζου, Νατάσσα Μποφίλιου, Κωστής Μαραβέγιας, o πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου (η «ψυχή» της Κιβωτού), Μαρία Σολωμού, Δημήτρης Βραχνός (διευθυντής του ρ/σ «Μελωδία»), Μαρίζα Ρίζου, Μιχάλης Παούρης (ο σολίστας μπουζουκιού), Λευτέρης Ελευθερίου, Μανώλης Φάμελλος, Δημήτρης Κουρούμπαλης και Φιόνα Γεωργιάδη έδωσαν το «παρών».

Επίσης συμμετείχαν οι Σπύρος Γραμμένος, Άκης Δείξιμος, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Μυλωνάς, Απόστολος Βαλαρούτσος, Μυρτώ Ναούμ, Αργύρης Παυλίδης, Γιώργος Καρτάλος, Κωνσταντίνα Πάλλα, Μαργκώ Ενεπεκίδη και Άννα Κακολύρη.

Όλοι μια παρέα που τους ένωνε ένας κοινός σκοπός και με επίκεντρο αγαπημένα τραγούδια, μας χαρίζουν μια ιδιαίτερη βραδιά, με την αγάπη, το χιούμορ και τη συγκίνηση να κυριαρχούν.

Mαζί τους ήταν και τα παιδιά από την χορωδία της «Κιβωτού» που πλημμμύρισαν με νιάτα το πλατό και χαίρονται την κάθε στιγμή του γυρίσματος.

Σε μια πολύ συναισθηματική και ξεχωριστή στιγμή της εκπομπής, μάλιστα, τραγούδησαν το «Φίλα Με Ακόμα» με τον Πάνο Μουζουράκη και το «Την Πόρτα Ανοίγω Το Βράδυ» με τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, αγγίζοντας τις καρδιές και τις ψυχές μας.

Παρακολουθήστε αποσπάσματα από την εκπομπή στην ακόλουθη λίστα:

Αφήστε το σχόλιό σας