Η Έλενα Παπαρίζου σμίγει με την Αλέκα Κανελλίδου και μαζί δίνουν καινούρια πνοή στο διαχρονικά αγαπημένο «Άσε Με Να Φύγω».

Μία πολύ σημαντική συνεργασία πραγματοποιεί η Έλενα Παπαρίζου στο νέο δίσκο της, τα τραγούδια του οποίου δημοσιεύονται ένα προς ένα στο YouTube.

Η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας κυκλοφορεί το ένατο άλμπουμ της, ώστε να φέρει το «Ουράνιο Τόξο» και να συστήσει τις πιο πολύχρωμες αποχρώσεις της μέσα από 21 απολαυστικά τραγούδια.

Με ατού την τεράστια και ασταμάτητη επιτυχία που σημειώνει το «Αν Με Δεις Να Κλαίω», η νέα δισκογραφική δουλειά της Έλενας Παπαρίζου είναι συγκροτημένη σε τρεις ξεχωριστές ενότητες, με διαφορετικό περιεχόμενο η καθεμία.

Το σκέλος του «Songs Revisited», όπως ονομάζεται, είναι μία νοσταλγική επίσκεψη της Έλενας Παπαρίζου σε πέντε κλασικά τραγούδια του χθες, που αποκτούν καινούρια πνοή και παρουσιάζονται στη νέα γενιά.

Ανεπανάληπτη στιγμή είναι αναντίρρητα η συνύπαρξη της Έλενας Παπαρίζου με τη σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου σε μία ανανεωμένη εκδοχή του διαχρονικού «Άσε Με Να Φύγω». Δύο δυναμικές γυναίκες, δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες που εκπροσωπούν διαφορετικές γενιές, σμίγουν σε ένα αξέχαστο τραγούδι και το αποτέλεσμα είναι δύσκολο να περιγραφεί με με λόγια.

Το «Άσε Με Να Φύγω» απέσπασε το Βραβείο Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης του 1974 και κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά. Η μουσική ανήκει στον Γιώργο Μανίκα και οι στίχοι στον Νίκο Ελληναίο.

Ο νέος δίσκος της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Ουράνιο Τόξο» κυκλοφορεί από τις 15 Δεκεμβρίου με την ετικέτα της Minos EMI / Universal.

«Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από το να γνωρίζουμε κάθε μέρα καινούρια πράγματα από την ελληνική μουσική, αλλά και από τη μουσική γενικότερα {…} Ως καλλιτέχνης οφείλω να τα φέρνω πιο κοντά στη νεολαία, που μας αγαπάει, μας ακολουθεί και μας στηρίζει», εξήγησε η Έλενα Παπαρίζου για την επιλογή των διασκευών.

Η Έλενα Παπαρίζου δίνει τη σκυτάλη
στη νέα επιτυχία «Έτσι Κι Έτσι»

Έλενα Παπαρίζου - Έτσι Κι Έτσι (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας