Ο δίσκος «Με Στόμα Που Γελά» θα ενώσει και επί σκηνής τον Θανάση Παπακωνσταντίνου με τον Σωκράτη Μάλαμα.

«Με Στόμα Που Γελά», ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας θα δώσουν μία μεγάλη καλοκαιρινή  συναυλία στην Πλατεία Νερού.

Ο νέος δίσκος του Θανάση με ερμηνευτή τον Σωκράτη, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, στάθηκε αφορμή για να αποφασίσουν, σαν έτοιμοι από καιρό, τη σύμπραξη για το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έχει να εμφανιστεί στη σκηνή κοντά στα δύο χρόνια, τον δε Σωκράτη Μάλαμα, όσο και να τον ακούς, δε χορταίνεις το απαράμιλλο χαλκιδικιώτικο ντουέντε.

Στο εξώφυλλο δύο δέντρα, δυο πίδακες κυτταρίνης. Παραπομπή στο δίσκο του 1995, «Στην Ανδρομέδα και στη Γη», όπου είχαμε την πρώτη εκτεταμένη συνεργασία του Θανάση Παπακωνσταντίνου με τον Σωκράτη Μάλαμα.

Στο «Με Στόμα Που Γελά», ο Σωκράτης Μάλαμας πραγματοποιεί δώδεκα ερμηνείες και μία ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Τα τραγούδια δε μιλάνε για το εύκολο και συμβατικό γέλιο αλλά για εκείνο το βαθύ, ανεξέλεγκτο γέλιο που σε τραντάζει. Αυτό που μοιάζει με την αίσθηση του θανάτου, που επίσης σε τραντάζει και είναι ανεξέλεγκτος.

Η προσμονή είναι μεγάλη. Ραντεβού στην Πλατεία Νερού, στις 9 Ιουνίου, για μία μοναδική βραδιά.

Η προπώληση ξεκινάει προς 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 13 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιό σας