Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας για δύο συναυλίες στην Τεχνόπολη

-

Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα ολοκληρώσουν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας την περιοδεία τους.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας κλείνουν πανηγυρικά τον Σεπτέμβριο την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία που ξεκίνησε με δύο συναυλίες στην Αθήνα, που έμειναν στην ιστορία.

Τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα χωρέσει την προσμονή του κοινού να παρακολουθήσει επί σκηνής τη σύμπραξη των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών, η οποία ακολούθησε την αντίστοιχη δισκογραφική συνεργασία.

Ο νέος δίσκος «Με Στόμα Που Γελά» του Θανάση Παπακωνσταντίνου με ερμηνευτή τον Σωκράτη Μαλάμα, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, στάθηκε αφορμή για να αποφασίσουν, σαν έτοιμοι από καιρό, τη σύμπραξη για το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είχε να εμφανιστεί στη σκηνή κοντά στα δύο χρόνια, τον δε Σωκράτη Μάλαμα, όσο και να τον ακούς, δε χορταίνεις το απαράμιλλο χαλκιδικιώτικο ντουέντε.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Σωκράτης Μάλαμας - Hit Channel
Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Σωκράτης Μάλαμας

Στο «Με Στόμα Που Γελά», ο Σωκράτης Μάλαμας πραγματοποιεί δώδεκα ερμηνείες και μία ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Τα τραγούδια δε μιλάνε για το εύκολο και συμβατικό γέλιο αλλά για εκείνο το βαθύ, ανεξέλεγκτο γέλιο που σε τραντάζει. Αυτό που μοιάζει με την αίσθηση του θανάτου, που επίσης σε τραντάζει και είναι ανεξέλεγκτος.

Στο εξώφυλλο δύο δέντρα, δυο πίδακες κυτταρίνης. Παραπομπή στο δίσκο του 1995, «Στην Ανδρομέδα και στη Γη», όπου είχαμε την πρώτη εκτεταμένη συνεργασία του Θανάση Παπακωνσταντίνου με τον Σωκράτη Μάλαμα.

Η προσμονή είναι μεγάλη. Ραντεβού στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στις 10  και 11 Σεπτεμβρίου, για δύο μοναδικές βραδιές.

 

Αφήστε το σχόλιό σας