«Φονιάδες των χοντρών, διαιτολόγοι», είναι το σύνθημα που δίνουν με μία φωνή ο Λάκης Παπαδόπουλος με τον Παντελή Αμπαζή.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Παντελής Αμπαζής σμίγουν σε ένα τραγούδι αυστηρά ακατάλληλο για μη ευτραφείς.

Ο «Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ» έχει υπηρετήσει την ελληνική μουσική από το πόστο τόσο του ερμηνευτή όσο και του τραγουδοποιού, καθιερώνοντας το δικό του προσωπικό στιλ. Ύστερα από 35+ χρόνια πορείας, η σπίθα ακόμα γίνεται πυρκαγιά και «Της Νύχτας Τη Ηχεία» παίζουν δυνατά τα τραγούδια του.

Ο Παντελής Αμπαζής δηλώνει και αισθάνεται εραστής της τέχνης. Αυτοδίδακτος μουσικός, σκαρώνει με την κιθάρα μελωδίες ως ένας μποέμ τραγουδοποιός.

Με συνδετικό κρίκο το χιούμορ και τη σαρκαστική διάθεση, οι δύο καλλιτέχνες, που τυγχάνουν και στενοί φίλοι, μοιράζονται ένα λουκούλλειο γεύμα. Ποιοι είναι το μυστικό τους; Είναι large και άνετοι επειδή είναι… χορτάτοι.

«Ο Ύμνος Των Χοντρών» είναι ένα τραγούδι για όσους δε θέλουν να ακούν για δίαιτες και διατροφές, ενώ λέξεις όπως η «γιόγκα» ή το «πιλάτες» είναι για εκείνους περιττά λόγια. Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Παντελής Αμπαζής με μία φωνή δίνουν το σύνθημα που θα αντηχήσει σε πολλούς: «Φονιάδες των χοντρών, διαιτολόγοι!»

Η μουσική είναι δημιούργημα του Λάκη Παπαδόπουλου και οι στίχοι είναι κατάθεση του Παντελή Αμπαζή. Παίζουν οι Χαχόλοι και συμμετέχει ο Γιάννης Στεργίου.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Λάκης Παπαδόπουλος δραπετεύει από «Αυτό Το Τσίρκο»

Λάκης Παπαδόπουλος - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας