Η Πάολα δίνει μία γεύση από την επερχόμενη δισκογραφική σύμπραξη με το Γιώργο Θεοφάνους.

Η Πάολα, η πιο hot λαϊκή τραγουδίστρια του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου, αλλάζει σελίδα με μία απροσδόκητη στο πρώτο άκουσμα δισκογραφική συνεργασία, που έχει να μας δώσει πολλά.

Η πολυσυζητημένη τραγουδίστρια ανασυντάσσει τις δυνάμεις της εν όψει του χειμώνα και της νέας σεζόν, προχωρώντας σε ριζική ανανέωση.

Το πρώτο που αλλάζει η Πάολα είναι δισκογραφική εταιρεία. «Μετακομίζοντας» στο δυναμικό της Panik Records, κάτω από την ετικέτα της Panik Platinum, την περιμένει άλλη μία κορυφαία σύμπραξη για την καριέρα της.

Σάκης Ρουβάς – Πάολα:
Η εντυπωσιακή αφίσα της συνεργασίας τους

Ο Γιώργος Θεοφάνους σμίγει για πρώτη φορά στο στούντιο με την τραγουδίστρια με το αμίμητο στυλ και μαζί ηχογραφούν καινούριες επιτυχίες που ανυπομονούμε να ακούσουμε.

Το νέο τραγούδι που θα εγκαινιάσει τη δισκογραφική συνύπαρξή τους έχει την ονομασία «Θυμός», με τους στίχους να τους υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου.

Έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση στα ραδιόφωνα της χώρας από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου. Κυκλοφορεί επίσημα από την Panik Platinum στις 17 του μήνα.

«Είναι θυμός…»

Η Πάολα επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, συναντώντας τον ανεπανάληπτο Σάκη Ρουβά στη σκηνή του «Κέντρο Αθηνών». Στο σχήμα θα συμμετέχει επιπλέον και η Τάμτα.

Η έναρξη των εμφανίσεών τους στο κέντρο διασκέδασης της Λ. Πειραιώς έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας