Ένας «Γόρδιος Δεσμός» για… δυνατή επιτυχία από την Πάολα και τον Γιώργο Θεοφάνους.

Η Πάολα και ο Γιώργος Θεοφάνους ετοιμάζονται να λύσουν… το «Γόρδιο Δεσμό».

Η πιο πολυσυζητημένη λαϊκή τραγουδίστρια των τελευταίων χρόνων και η καλύτερη της γενιάς της παραμένει σε κοινή γραμμή πλεύσης με έναν από τους πιο επιτυχημένους συνθέτες των τελευταίων 25 ετών στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Η απροσδόκητη συνεργασία τους εγκαινιάστηκε πριν από ένα χρόνο, όταν εκδήλωσαν το «Θυμό» τους με ένα δυναμικό τραγούδι που έκανε έκπληξη με την επιλογή. Ακολούθησε η συγκλονιστική  ερμηνεία της τραγουδίστριας στο «Για Μένα», για να φτάσουμε στην πιο ανατρεπτική συνύπαρξη της χρονιάς. Η Πάολα και ο Γιώργος Θεοφάνους συνάντησαν τον Νίκο «NiVo» Βουρλιώτη στο «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ».

Το επόμενο, τέταρτο κεφάλαιο της σύμπραξης της μοναδικής Πάολα με τον εξαιρετικό Γιώργο Θεοφάνους γράφεται με ένα… «Γόρδιο Δεσμό» που καλούνται να λύσουν ώστε να φτάσουν στην επιτυχία. Και θα το καταφέρουν με άνεση.

Πάολα - Γιώργος Θεοφάνους - Γόρδιος Δεσμός (cover) - Hit Channel

«Γόρδιος Δεσμός» ονομάζεται το ολοκαίνουριο και άκρως ρυθμικό τραγούδι της Πάολα που θα κάνει αίσθηση, σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους. Στους στίχους, η τραγουδίστρια σμίγει ξανά με τον Ηλία Φιλίππου, ο οποίος έχει υπογράψει στιχουργικά τις μεγαλύτερες επιτυχίες της: «Κράτα Με», «Να Με Αφήσεις Ήσυχη Θέλω», «Γίνε Μαζί Μου Ένα», «Τι Σε Πιάνει;», «Φταις», «Μηδέν», «Ψεύτικα» και άλλα γνωστά τραγούδια.

Ο «Γόρδιος Δεσμός» είναι ο προάγγελος της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς της Πάολα με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες από τις 16 Οκτωβρίου. Κυκλοφορεί επίσημα τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου από την Panik Platinum.

«Ένας γόρδιος δεσμός η αγάπη, δεν μπορώ να κάνω κάτι
Θέλω να σε κόψω, φτάνει, τι κακό μου έχεις κάνει»

Αυτή την περίοδο, η Πάολα εμφανίζεται μαζί με το Στέλιο Ρόκκο στη Θεσσαλονίκη και στο «Stage Live». Το χειμώνα, θα μοιράζεται τη σκηνή με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Στέλιο Ρόκκο σε ένα σχήμα – δυναμίτη στο «Έναστρον».

Δείτε επίσης: Μοναδική πρεμιέρα στο «Stage Live»
για την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο

Στέλιος Ρόκκος - Πάολα - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας