Τις κοινές εμφανίσεις του άρχισαν η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος, σε μία μουσική συνύπαρξη που θα καθηλώσει.

Μία μοναδική πρεμιέρα είχαν η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος στο «Stage Live» της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Δύο αξιόλογοι καλλιτέχνες με πορείες ζηλευτές στη μουσική βιομηχανία και
αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό τους, συμπράττουν στο πιο πολυσυζητημένο σχήμα της συμπρωτεύουσας. Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος ξανασυναντήθηκαν επί σκηνής και καθήλωσαν για ακόμα μία φορά τους θαμώνες του «Stage Live», δίνοντας ραντεβού κάθε Παρασκευή και Σάββατο για αξέχαστες βραδιές στη Θεσσαλονίκη.

Η πιο εναλλακτική λαϊκή καλλιτέχνης της γενιάς της, Πάoλα, υποδέχεται τον εκρηκτικό performer Στελιο Ρόκκο σε μία μουσική συνύπαρξη που θα καθηλώσει.

Η εκρηκτική και πάντα glamorous performer και ο αεικίνητος και πάντα mainstream καλλιτέχνης συναντιούνται on stage, στην πιο avant garde μουσική σκηνή της «Νύμφης του Βορρά», σε ένα εμπνευσμένο μουσικό πρόγραμμα, που θα ορίσει τις συντεταγμένες στη διασκέδαση.

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος αλλάζουν τη νυχτερινή ζωή στη Θεσσαλονίκη, σε ένα «Stage Live» ανακαινισμένο και με ένα πρόγραμμα που ανεβάζει τη διάθεση όσο κανένα άλλο.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την έναρξη των εμφανίσεών τους παρακάτω:

Φωτογραφίες: Γιώργος Καραβίδας

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας τους στη Θεσσαλονίκη, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος θα κατευθυνθούν προς την Αθήνα, όπου θα συναντήσουν τον Γιώργο Μαζωνάκη για μία δυναμική σεζόν στο χώρο του «Έναστρον».

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα
και Στέλιος Ρόκκος συμμαχούν στο «Έναστρον»

Γιώργος Μαζωνάκης - Πάολα - Στέλιος Ρόκκος - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας