Πάολα: Πρεμιέρα με Παπαδόπουλο, Αναστασιάδη και Goin’ Through στην «Πύλη Α» (pics)

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,982ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
849ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Η πρεμιέρα της Πάολα στην «Πύλη Α» σε φωτογραφίες.

Η Πάολα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στη ριζικά ανακαινισμένη «Πύλη Α» (πρώην Πύλη Αξιού) για μοναδικές βραδιές διασκέδασης, ξεκινώντας με μία εκρηκτική πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Η πιο εναλλακτική λαϊκή καλλιτέχνης της γενιάς της υποδέχεται το Γιώργο Παπαδόπουλο και το Δήμο Αναστασιάδη σε μία μουσική συνύπαρξη που καθήλωσε από το πρώτο βράδυ. Συμμετέχουν οι Goin’ Through.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας από τους πιο επιτυχημένους ερμηνευτές και δημιουργούς της γενιάς του, παίρνει θέση στην «Πύλη Α» με τη μελωδική φωνή του και τις επιτυχίες του.

Ο Δήμος Αναστασιάδης, ένας δυναμικός τραγουδιστής και δημιουργός, έχει δώσει πολύ αγαπημένα τραγούδια, με ένα σπάνιο κράμα ροκ χαρακτήρα και με σεβασμό στην ελληνική μουσική παράδοση.

Οι Goin’ Through, το πρωτοπόρο ελληνικό hip-hop συγκρότημα, συμμετέχουν στο σχήμα για πολλές υποσχόμενες μουσικές βραδιές με δυνατά live perrfomances από αγαπημένα τραγούδια.

Πάολα - Γιώργος Παπαδόπουλος - Δήμος Αναστασιάδης - ΠΥΛΗ Α - Hit Channel

Η Πάολα, εκρηκτική και πάντα λαμπερή, στήνει στην «Πύλη Α» ένα εμπνευσμένο μουσικό πρόγραμμα, που θα ορίσει τις συντεταγμένες στη διασκέδαση.

Η Πάολα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Δήμος Αναστασιάδης και οι Goin’ Through αλλάζουν τη νυχτερινή ζωή στη Θεσσαλονίκη από τις 21 Σεπτεμβρίου, σε μία «Πύλη Α» ανακαινισμένη και με ένα πρόγραμμα που ανεβάζει τη διάθεση όσο κανένα άλλο.

Το concept του προγράμματος έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας