Η Πάολα αποκαλύπτει τη… διπλή της προσωπικότητα και τη «μόνη αλήθεια» γι’ αυτήν!

Η Πάολα διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της και οι αποδείξεις έρχονται μέσα από τη δουλειά της. Οι δύο τελευταίες δισκογραφικές δουλειές της, «Γίνε μαζί μου ένα» και «Μετά τα μεσάνυχτα – Live», έγιναν χρυσή και πλατινένια αντίστοιχα, ενώ αυτό το χειμώνα κρατάει με τον Παντελή Παντελίδη το «τιμόνι» του σχήματος στο «Teatro» όπου και εμφανίζονται.

Παράλληλα, το πρόσφατο single της «Μηδέν» κυριαρχεί στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, όντας σταθερό κάθε εβδομάδα μέσα στις 10 πρώτες θέσεις των airplay charts.

«Η μόνη αλήθεια» είναι πως η Πάολα εκτός από το λαϊκό χαρακτήρα της κρύβει και μία ροκ προσωπικότητα, την οποία ετοιμάζεται να φανερώσει στη νέα της δουλειά.  Μαζί με τους μόνιμους πλέον συνεργάτες της, το συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο και το στιχουργό Ηλία Φιλίππου που υπογράφουν όλες τις επιτυχίες της, αλλά μαζί και με τον Παντελή Παντελίδη σε μία συνεργασία που το κοινό και των δύο ανέμενε, η Πάολα πρόκειται να φέρει για ακόμη μία φορά τα «πάνω-κάτω».

«Η μόνη αλήθεια» είναι πως η Πάολα σε λίγες ημέρες επιστρέφει με καινούρια προσωπική δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven στην οποία θα συμμετέχουν με τα τραγούδια τους οι προαναφερόμενοι δημιουργοί.

«Η μόνη αλήθεια» της θα αποκαλυφθεί σύντομα κυκλοφορήσει την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, είστε έτοιμοι;

Hit-Channel.com

Αφήστε το σχόλιό σας