Πάολα και Παντελής Παντελίδης επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα με μία εκρηκτική πρεμιέρα!

Η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης ξεκίνησαν χθες βράδυ (18/10) τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους σε ένα ασφυκτικά γεμάτο «Teatro» έχοντας στο πλευρό τους την Τάμτα και το Stan.

Μετά την περυσινή άκρως επιτυχημένη σεζόν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, όπου οι δύο τραγουδιστές βρέθηκαν μαζί το Βασίλη Καρρά και «έσπασαν τα ταμεία», πήραν τα ηνία του σχήματος και είναι έτοιμοι να ανεβάσουν στα ύψη το θερμόμετρο της διασκέδασης.

Η πρεμιέρα τους πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου και, όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό έδωσε δυναμικό παρόν αφού και οι δύο καλλιτέχνες είναι πλέον από τα πιο «καυτά» ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας. Δεν έλειψαν βέβαια και οι λαμπροί επισκέπτες από το χώρο της μουσικής και του θεάματος, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, οι Vegas και πολλοί άλλοι.

Μία τέτοια βραδιά δε θα μπορούσε να μην έχει εκπλήξεις. Η Πάολα έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο, υπό τη σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου, μέσα από τα μεγάλα φωτιζόμενα γράμματα του ονόματός της που είχαν στηθεί στη σκηνή και αργότερα παρουσίασε το καινούριο της τραγούδι με τίτλο «Μηδέν», σε μουσική και στίχους Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου αντίστοιχα, που πρόκειται να βγει στον αέρα από ημέρα σε ημέρα, δείχνοντάς μας ότι ακόμη μία επιτυχία από αυτήν είναι γεγονός.

Ο Παντελής Παντελίδης από την πλευρά του, αυτό το «φαινόμενο» όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, «απογείωσε» το νυχτερινό κέντρο με τις πασίγνωστες επιτυχίες του, αλλά και με τα ολοκαίνουρια καινούρια τραγούδια που θα περιέχει ο νέος δίσκος του που είναι καθ΄οδόν. Μεταξύ αυτών και το πρόσφατο «Γίνεται».

Στη σκηνή του «Teatro», στο πλάι της Πάολας και του Παντελή Παντελίδη, εμφανίζονται και η Τάμτα με τον Stan, προσθέτοντας σε ένα αμιγώς λαϊκή σχήμα τη δική τους μοναδική ποπ νότα.

Πάολα και Παντελίδης Παντελίδης με τους Τάμτα και Stan θα εμφανίζονται στο «Teatro» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Οι φωτογραφίες θα εμπλουτιστούν σύντομα και με το επίσημο υλικό.
Πηγές φωτογραφιών στην κεντρική γκαλερί: Teatro Music HallPaola Foka *Official Fan Page* – Tamta 

Αφήστε το σχόλιό σας