Η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης ετοιμάζονται να ρίξουν την αυλαία της επιτυχημένης συνεργασίας τους στην Αθήνα και να «ανηφορίσουν» προς τη Θεσσαλονίκη!

Η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης ξεκίνησαν στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου τις εμφανίσεις τους  στο «Teatro» για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Αφού «έσπασαν» τα ταμεία την προηγούμενη χρονιά στο πλευρό του Βασίλη Καρρά, ανέλαβαν φέτος τα ηνία του νυχτερινού κέντρου συνεχίζοντας στο ίδιο απόλυτα επιτυχημένο μοτίβο. Το σχήμα συμπλήρωναν η Τάμτα και ο Stan.

Μετά από 5 μήνες εμφανίσεων η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το αθηναϊκό κοινό, καθώς στις 15 Μαρτίου ρίχνουν την «αυλαία» στη συνεργασία τους. «Αυλαία» για την Αθήνα μόνο αφού μόλις έξι ημέρες μετά, την Παρασκευή 21 Μαρτίου, σύσσωμο το σχήμα Πάολα – Παντελής Παντελίδης – Τάμτα – Stan αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει εκείνη τη βραδιά τις εμφανίσεις του στην «Πύλη Αξιού».

Όσο για τη συνέχεια, σύμφωνα με τις φημολογίες του τελευταίου καιρού, η Πάολα είναι πιθανό μετά το Πάσχα να βρεθεί με το Γιώργο Μαζωνάκη στη σκηνή του «Fantasia»!


UPDATE 1/03/2014: Μία εβδομάδα νωρίτερα από το προγραμματισμένο μεταφέρονται οι ημερομηνίες λήξης και έναρξης των εμφανίσεων τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Πάολα, Παντελής ΠαντελίδηςΤάμτα και Stan αποχαιρετούν το αθηναϊκό κοινό το Σάββατο 8 Μαρτίου και αυτό της συμπρωτεύουσας τους υποδέχεται την Παρασκευή 14 Μαρτίου.

Αφήστε το σχόλιό σας