Πάολα και Παντελής Παντελίδης συνεχίζουν ακάθεκτοι στο «Teatro», έχοντας στο πλευρό τους την Τάμτα και τον Stan και η αντίστροφη μέτρηση είναι έτοιμη να αρχίσει!

Η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης έπειτα από την προηγούμενη ανεπανάληπτη σεζόν στο πλάι του Βασίλη Καρρά στο «Teatro» βρίσκονται ξανά μαζί στην πίστα και ετοιμάζονται να ξεσηκώσουν για ακόμη μία φορά την παραλιακή.

Οι δύο τραγουδιστές αυτό το χειμώνα αναλαμβάνουν τα ηνία του σχήματος στο νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την επιτυχία να θεωρείται κάτι παραπάνω και από δεδομένη. Δε θα είναι βέβαια μόνοι τους στη σκηνή. Μαζί τους θα έχουν δύο πολύ γνωστά ονόματα έκπληξη που θα δώσουν τη δική τους μοναδική ποπ στο πρόγραμμα. Ο λόγος γίνεται φυσικά για την Τάμτα και το Stan.

Πάολα, Παντελής Παντελίδης, Τάμτα και Stan βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την έναρξη των εμφανίσεών τους που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια δόθηκε σήμερα (09/09) στη δημοσιότητα η αφίσα του σχήματος, σε κόνσεπτ του Κωνσταντίνου Ρήγου, την οποία μπορείτε να δείτε στις διαφάνειες στην αρχή του άρθρου!

Αφήστε το σχόλιό σας