Η Πάολα οπτικοποίησε την καινούρια επιτυχία της, «Ως εδώ», και εμείς βλέπουμε στιγμές από τα παρασκήνια των γυρισμάτων για την ολοκλήρωση του video clip!

«Η μόνη αλήθεια» από την Πάολα αποκαλύφθηκε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου με 11 τραγούδια – επιτυχίες, τα 10 σε μουσική και στίχους των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου αντίστοιχα και ένα με την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη.

Μια σημαντική πρόγευση αυτής της νέας δουλειάς την έχουμε ήδη πάρει, καθώς τα «Κράτα με»,«Τελειωμένες Καταστάσεις» και το «Μηδέν» είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις πριν την κυκλοφορία του δίσκου από τη Heaven Music!

Ένα από τα ολοκαίνουρια κομμάτια της Πάολας που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και αγκαλιάστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα είναι το «Ως εδώ», σε σύνθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους δημιουργία του Ηλία Φιλίππου.

Η Πάολα οπτικοποίησε το  «Ως εδώ» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου, του ατόμου που επιμελείται τα τελευταία της video clips, και το αποτέλεσμα αναμένεται σύντομα στις οθόνες μας.

Ως τότε, μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση του τι πρόκειται να επακολουθήσει μέσα από τις backstage φωτογραφίες των γυρισμάτων, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα της!

Πάολα – Παντελής Παντελίδης | Φινάλε στο «Teatro» – Συνέχεια στη Θεσσαλονίκη

Αφήστε το σχόλιό σας