Η Πάολα και ο Γιώργος Θεοφανούς απευθύνονται στον NiVo στο επόμενο κεφάλαιο της σύμπραξής τους, αλλάζοντας τα ήδη γνωστά δεδομένα.

Η πιο ανατρεπτική συνεργασία – «βόμβα» των τελευταίων ετών έρχεται για να ταρακουνήσει συθέμελα την ελληνική δισκογραφία! Πάολα

Η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και ο πιο καταξιωμένος Έλληνας μουσικοσυνθέτης της τελευταίας εικοσιπενταετίας συνεχίζουν την κοινή πορεία τους, συμμαχώντας με τον πρωτοπόρο της hip hop και της R&B σκηνής στην Ελλάδα.

Μετά το «Θυμός» και το «Για Μένα», η μοναδική Πάολα και ο κορυφαίος Γιώργος Θεοφάνους προχωρούν στο επόμενο κεφάλαιο της σύμπραξης που θα καταλήξει στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά τους.

Για να γίνει πραγματικότητα απευθύνονται στον ασυναγώνιστο NiVo, το Νίκο Βουρλιώτη των Goin’ Through και με αυτόν τον τρόπο μία ήδη ανατρεπτική συνεργασία μεταβάλλεται σε… επαναστατική, αλλάζοντας τα μέχρι τώρα γνωστά δεδομένα.

Το νέο τραγούδι τους τιτλοφορείται «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ». Η μουσική είναι δημιουργία του Γιώργου Θεοφάνους και τους στίχους γράφουν ο Βασίλης Γιαννόπουλος και ο NiVo.

Χωρίς όρια και ταμπέλες και με αποτέλεσμα που θα συζητηθεί, η απόλυτη συνάντηση της Πάολα και του Γιώργου Θεοφάνους με το Νίκο Βουρλιώτη έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου από την Panik Platinum.

«Δε σε φοβάμαι ουρανέ, δε σε φοβάμαι, δε διστάζω να το δείξω
Όσο ψηλά κι αν είσαι, μες στη βροχή σου θέλω απόψε να σε πνίξω
Ούτε κι εσένανε ζωή, δε σε φοβήθηκα ποτέ μου μα ποτέ μου…»

 

Αφήστε το σχόλιό σας