Η πιο ανατρεπτική συνεργασία της χρονιάς κυκλοφορεί και ενώνει στο ίδιο τραγούδι την Πάολα, τον NiVo και τον Γιώργο Θεοφάνους.

Η Πάολα και ο NiVo μαζί, σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους! Η πιο ανατρεπτική συνεργασία των τελευταίων ετών, για την οποία σας ενημερώσαμε πρώτοι, κυκλοφορεί επίσημα για να ταρακουνήσει συθέμελα την ελληνική δισκογραφία.

Η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και ο πιο καταξιωμένος Έλληνας μουσικοσυνθέτης της τελευταίας εικοσιπενταετίας συνεχίζουν την κοινή πορεία τους, συμμαχώντας με τον πρωτοπόρο της hip hop και της R&B σκηνής στην Ελλάδα.

Μετά το «Θυμός» και το «Για Μένα», η μοναδική Πάολα και ο κορυφαίος Γιώργος Θεοφάνους προχωρούν στο επόμενο κεφάλαιο της σύμπραξης που θα καταλήξει στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά τους.

Για να γίνει πραγματικότητα απευθύνονται στον ασυναγώνιστο NiVo, το Νίκο Βουρλιώτη των Goin’ Through και με αυτόν τον τρόπο μία ήδη ανατρεπτική συνεργασία μεταβάλλεται σε… επαναστατική, αλλάζοντας τα μέχρι τώρα γνωστά δεδομένα.

Το νέο τραγούδι τους τιτλοφορείται «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ». Η μουσική είναι δημιουργία του Γιώργου Θεοφάνους και τους στίχους γράφουν ο Βασίλης Γιαννόπουλος και (το ραπ σκέλος) ο NiVo.

Χωρίς όρια και ταμπέλες και με αποτέλεσμα που θα συζητηθεί, η απόλυτη συνάντηση της Πάολα και του Γιώργου Θεοφάνους με το Νίκο Βουρλιώτη κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

 

Αφήστε το σχόλιό σας