Η Πάολα επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο με μία νέα κυκλοφορία που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!


Η Πάολα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διανύει μία άκρως ανοδική πορεία επιτυγχάνοντας με την αξία της και τις φωνητικές της ικανότητες να κατακτήσει την κορυφή.

Ξεκινώντας από τον χρυσό δίσκο «Γίνε μαζί μου ένα» και μία σειρά επιτυχιών όπως το ομότιτλο αλλά και τα «Να μ΄αφήσεις ήσυχη θέλω», «Φταις», «Τι σε πιάνει», «Ψεύτικα», «Στόχος», συνεχίζοντας με το single «Κράτα με» και το πλατινένιο live άλμπουμ «Μετά τα μεσάνυχτα» και φτάνοντας μέχρι το πρόσφατο «Τελειωμένες καταστάσεις», η Πάολα κατορθώνει πάντα να κάνει επιτυχίες και να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κοινού.

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη των εμφανίσεών της (18/10 ) στο «Teatro» μαζί με τον Παντελή Παντελίδη και έχοντας στο πλευρό τους την Τάμτα και τον Stan, η τραγουδίστρια επιστρέφει με ένα καινούριο μουσικό κομμάτι που θα «ταράξει τα νερά».

Όπως αναφέρει και το γνωστό ρητό, αγνώστου προελεύσεως, «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», και κατά αυτόν τον τρόπο το επερχόμενο τραγούδι της Πάολας υπογράφουν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου συνεχίζοντας την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους μετά τις προαναφερθείσες δουλειές.

Μία ξεχωριστή μπαλάντα σε μία μοναδική ερμηνεία από την Πάολα υπό τον τίτλο «Μηδέν».

Το «Μηδέν» έκανε το ραδιοφωνικό του ντεμπούτο από τη Heaven Music ανά επιλεγμένους σταθμούς στη χώρα σήμερα, Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.

Απολαύστε το παρακάτω…

http://www.youtube.com/watch?v=afocM5F1fAE

Αφήστε το σχόλιό σας