Η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης θα συναντηθούν ξανά πάνω στη σκηνή, αυτή τη φορά για δύο live εμφανίσεις στην Κύπρο!

Αχώριστοι τείνουν να γίνουν η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης!

Το κοινό έχει συνδέσει στη συνείδησή του τους δύο καλλιτέχνες μαζί, καθώς το μεγάλο άλμα της καριέρας τους συνέπεσε με τις κοινές και άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους. Στο συμβάν συντελεί βέβαια και η εξαιρετική χημεία τους.

Την τελευταία τριετία η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης μετρούν πέντ συναντήσεις στις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Τα ονόματα του αγαπημένου διδύμου αποτελούν την καλύτερη εγγύηση διασκέδασης είτε βρίσκονται μόνα τους στη μαρκίζα είτε δίπλα σε αυτά τρίτων γνωστών καλλιτεχνών, όπως ο Βασίλης Καρράς και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Η επόμενη συνύπαρξή τους πάνω στη σκηνή θα λάβει χώρα στην Κύπρο.

Η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης αναμένεται να «δροσίσουν» το νησί της Αφροδίτης με δύο ξεχωριστές live εμφανίσεις στο Γήπεδο της Αγίας Νάπας στις 8 Αυγούστου και στο Γήπεδο Παρεκκλησιάς της Λεμεσού στις 9 Αυγούστου.

Το μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί συμπληρώνει η Πωλίνα Χριστοδούλου.

Την ίδια περίοδο, οι δύο τραγουδιστές πραγματοποιούν ιις προσωπικές καλοκαιρινές περιοδείες τους με σταθμούς επιλεγμένες πόλεις ανά την Ελλάδα!

UPDATE 6/8/2015:

Δυστυχώς, από ό,τι προκύπτει, οι δύο συγκεκριμένες προγραμματισμένες εμφανίσεις των καλλιτεχνών στην Κύπρο ακυρώνονται λόγω τεχνικών δυσκολιών.

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/paolaofficialfanpage/posts/908398709227075″ bottom=»30″]

Αφήστε το σχόλιό σας