Το επόμενο σκέλος της δισκογραφικής τους συνύπαρξης αποκαλύπτουν η Πάολα και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η Πάολα δίνει συνέχεια στη συνεργασία της με το Γιώργο Θεοφάνους.

Η πιο πολυσυζητημένη λαϊκή τραγουδίστρια των τελευταίων ετών έχει ανατρέψει για άλλη μία φορά τα δεδομένα. Ανήκοντας πλέον στο δυναμικό της Panik Platinum, η Πάολα έσμιξε μουσικά με τον καταξιωμένο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, σε μία – αν μη τι άλλο – απρόσμενη σύμπραξη.

Το πρώτο δείγμα της δισκογραφικής του συνύπαρξης έφερε ο «Θυμός», ένα απρόβλεπτο τραγούδι πλαισιωμένο από μία συγκλονιστική ερμηνεία που γνώρισε την κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού airplay chart.

Ύστερα από το μεγάλο φινάλε των απόλυτα επιτυχημένων εμφανίσεων με το Σάκη Ρουβά και την Τάμτα στο «Κέντρο Αθηνών», αποτελώντας επί πέντε μήνες το «talk the of town», η Πάολα στρέφεται ξανά στην προσωπική δισκογραφία της.

Είναι για μένα…

Το επόμενο σκέλος της μοναδικής και ταιριαστής, όπως αποδείχθηκε, συνάντησης με το Γιώργο Θεοφάνους γίνεται γεγονός με ένα τραγούδι που θα «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Με τον τίτλο «Για Μένα» και τους στίχους του Θάνου Παπανικολάου να το ολοκληρώνουν, η Πάολα καταθέτει μία κορυφαία ερμηνεία σε ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι που δεν αφήνει ασυγκίνητους τους λάτρεις του είδους.

Έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση ανά επιλεγμένες συχνότητες από τις 20 Μαρτίου, προτού κυκλοφορήσει επισήμως τη Δευτέρα 27 Μαρτίου από την Panik Platinum.

Αυτά που αισθάνομαι ποτέ δε θα στα πω… Είναι για μένα…

Δείτε επίσης: Ο «Θυμός» της Πάολα
και του Γιώργου Θεοφάνους απέκτησε video clip

Πάολα - Θυμός (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας