Η Πάολα πατάει γκάζι και φεύγει με φόρα προς την επιτυχία.

Η πιο σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, Πάολα και ο συνθέτης των πιο διαχρονικών επιτυχιών, Γιώργος Θεοφάνους μας παρουσιάζουν νέο single από την κοινή δισκογραφική δουλειά τους.

Το άλμπουμ «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ» περιλαμβάνει δέκα ολοκαίνουρια τραγούδια, δέκα υπέροχες ερμηνείες της αγαπημένης Πάολα που μας συγκινούν, μας ταξιδεύουν και μας διασκεδάζουν.

Στο δίσκο συμπεριλαμβάνονται επίσης ο «Θυμός», το «Για Μένα», η ανατρεπτική συνεργασία με τον Νίκο «NiVo» Βουρλιώτη στο ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, αλλά και ο «Γόρδιος Δεσμός».

Το άλμπουμ «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ» προλογίστηκε από ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι, το «Καράβι» που σάλπαρε μέσα από τη μαγευτική ερμηνεία της Πάολα και ένα άρτια σκηνοθετημένο video clip για να μας ξεναγήσει σε εικόνες και συναισθήματα, παραδίδοντας τώρα τη σκυτάλη στο επόμενο single.

Κι έτσι όπως οδηγώ, τη ζωή μας όπου βρω θα τη σκοτώσω
Με την άσφαλτο αγκαλιά θα διαγράψω τα παλιά για να γλιτώσω
Μπήκα στ’ αμάξι, όλα είναι εντάξει, γκάζι ξεχνάω, φρένο αγαπάω
Έφυγα…

Το «Έφυγα» είναι ένα δυναμικό τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου και η Πάολα… έφυγε για την επιτυχία.

Το single «Έφυγα» και το άλμπουμ «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ» κυκλοφορούν σε δισκοπωλεία και ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

 

Αφήστε το σχόλιό σας