Η Πάολα μιλά για τη καινούριο δίσκο της, τη συνεργασία της με τον Παντελή Παντελίδη, αλλά και για το γεγονός ότι ήταν πάντα το «πρώτο όνομα»…

Η Πάολα μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» και στη Σοφία Χουντάση και αποκάλυψε τη «μόνη αλήθεια» για τη ζωή της, όπως είναι και ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς της που κυκλοφορεί από τη Heaven.

Ερωτώμενη σχετικά με το καινούριο δίσκο της και το συμβάν ότι για ακόμη μία φορά μία δουλειά της την υπογράφουν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου η τραγουδίστρια ανέφερε:

«Κανονικά ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, αλλά δεν νιώθω έτσι. Είμαι αρκετά συναισθηματική και δένομαι με τους συνεργάτες μου. Πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που μας κάνει δυνατούς είναι το ότι δουλεύουμε σαν οικογένεια. Η «Μόνη αλήθεια» είναι μια γνήσια λαϊκή δισκογραφική δουλειά που έγινε με πολλή αγάπη, πολύ μεράκι και που γουστάρω πολύ.»

Ενώ για τη συνεργασία της με τον Παντελή Παντελίδη και στη σκηνή του «Teatro» για δεύτερη συνεχή χρονιά και δισκογραφικά με το τραγούδι «Τώρα σέρνεσαι» στο νέο άλμπουμ της δήλωσε:

«Αρχικά δουλέψαμε μαζί πέρυσι και επειδή ο Παντελής είναι ανοιχτός άνθρωπος, ήρθαμε κοντά. Ένα βράδυ ήρθε στο καμαρίνι μου με την κιθάρα του και μου έπαιξε το τραγούδι «Τώρα σέρνεσαι».  Το τραγούδησα επιτόπου, άρεσε σε όλους όσοι ήταν εκεί κι έτσι απλά το έβαλα στο CD μου.»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έχει άγχος που έγινε πρώτο όνομα στις μαρκίζες των νυχτερινών πιστών η Πάολα είπε:

«Δεν ξέρω αν ήθελα να γίνω πρώτο όνομα σε μαγαζί γιατί ήμουν το πρώτο όνομα στο σπίτι μου και στο χωριό μου στη Χαλκιδική. Από μικρή είχα τα βλέμματα στραμμένα πάνω μου. Ήμουν η θεατρίνα του σπιτιού και της παρέας μου. Τους τραγουδούσα, τους χόρευα και μου άρεσε που έκανα τους άλλους να περνούν καλά και να χαμογελούν. Στην πορεία ήρθε και η δουλειά και το έκανα επαγγελματικά. Αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Σίγουρα παίρνω περισσότερη αγάπη από τον κόσμο, αλλά δεν με αγχώνει καθόλου το ότι είμαι πρώτο όνομα. Είμαι η ίδια που ήμουν και τότε. Απλώς πιο αναγνωρίσιμη.»

Τέλος, ποια είναι η δική της «μόνη αλήθεια»;

«Είναι η πρώτη φορά που ερμηνεύω ένα τραγούδι που ταιριάζει σε ένα δικό μου πρόσωπο -κι αυτό είναι το παιδί μου και της το αφιερώνω. Η Παολίνα είναι η μόνη αλήθεια για μένα μέσα στου κόσμου το ατέλειωτο ψέμα, όπως ερμηνεύω και στο τραγούδι μου.»

Περισσότερα στο «Πρώτο Θέμα».

Αφήστε το σχόλιό σας