Η Πάολα απαντά για πρώτη φορά στο ολοκληρωτικό κόψιμο της βράβευσης και των εμφανίσεών της από την τηλεοπτική προβολή των Mad VMA 2017.

Η πλήρης εξαφάνιση της Πάολα από την τηλεοπτική μετάδοση των φετινών Mad Video Music Awards, τον προηγούμενο Ιούλιο, είχε προξενήσει σάλο και πολλές συζητήσεις.

Όσοι παρακολούθησαν τα βραβεία στην τηλεόραση την Κυριακή 9 Ιουλίου και γνώριζαν τι είχε συμβεί το βράδυ διεξαγωγής τους, στις 27 Ιουνίου, έμειναν έκπληκτοι παρατηρώντας ότι αφαιρέθηκε κάθε πλάνο της καλλιτέχνιδας, τόσο από τη βράβευση όσο και από τις τρεις εμφανίσεις της στο σκηνή.

Η Πάολα ήταν μία εκ των πρωταγωνιστριών της τελετής απονομής, αφού βραβεύτηκε ως η καλύτερη γυναίκα τραγουδίστρια στην κατηγορία «Best Female Adult» και παράλληλα μοιράστηκε το stage με τον Γιώργο Θεοφάνους στο «Θυμός» και με τον Νίκο «NiVo» Βουρλιώτη για να παρουσιάσουν τη συνεργασία τους στο «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ». Επιπλέον, έκλεισε το show με ένα θεαματικό act που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν προβλήθηκε στις τηλεοπτικές οθόνες.

Πάολα - Mad Video Music Awards 2017 - Hit Channel
Τα πλάνα που «κόπηκαν»: Η Πάολα παραλαμβάνει μαζί με την κόρη της το βραβείο «Best Female Adult» στα Mad VMA 17, από το σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ρήγο.

Άμεσα, η δισκογραφική εταιρεία που εκπροσωπεί την Πάολα, η Panik Records είχε εκδώσει επιστολή διαμαρτυρίας με την οποία ζητούσε περαιτέρω διευκρινίσεις για το πρωτοφανές συμβάν,  θεωρώντας ως «ειλημμένη απόφαση» την αφαίρεση της τραγουδίστριας από τη μετάδοση, ενώ τόνισε ότι η «απαράδεκτη πράξη» του καναλιού «δυναμιτίζει σε μεγάλο βαθμό το γενικότερο πνεύμα» της συνεργασίας τους.

Η Πάολα σχολίασε για πρώτη φορά το θέμα σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και Στέφανο Κωσνταντινίδη.

«Όταν ξεκίνησαν τα βραβεία, παίζει ένα τρέιλερ που διαφημίζει ποιοι θα είναι και παίρνω τον Φώτη (τον μάνατζερ και πρώην σύζυγό της) και του λέω “να ξέρεις πως δε θα παίξω, δε με είδα”. Στο σπίτι μου, η μαμά μου έκατσε, η θεία μου, όλοι εκεί (να δουν τα βραβεία). Στεναχώρησαν τους δικούς μου», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, η Πάολα εξαπέλυσε βέλη προς στους διοργανωτές:

«Στεναχωρήθηκα όχι γιατί δεν είχα προβολή, αλλά γιατί μου ’ξηγήθηκαν έτσι. Κάποιος άνθρωπος για πρώτη φορά τους φέρθηκε όπως τους άξιζε. Γι’ αυτό δε με είδατε στην τηλεόραση. Πριν εμφανιστώ έγιναν όλα αυτά. Γιατί εγώ ήξερα ότι θα πάρω τα βραβεία, για να ξέρουν και οι άνθρωποι. Και, ναι, είχα σκαλέτα.»

Δείτε επίσης: Ο λόγος που «κόπηκε»
η Πάολα από την προβολή των Mad VMA 2017

Πάολα - Paola (2017 new) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας