Τι… «είπε ο θεός» στην Πάολα στο καινούριο single της με το Χρήστο Δάντη;

Η Πάολα επιστρέφει με ολοκαίνουριο τραγούδι!

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μετά την τελευταία επιτυχία της με τίτλο «Έχω Μια Ζωή», ένα από τα οχτώ κορυφαία ραδιοφωνικά κομμάτια σύμφωνα με το τρέχον επίσημο airplay chart, μας αποκαλύπτει τι… «της είπε ο θεός».

Στο νέο single της που ονομάζεται «Αυτά Μου Είπε Ο Θεός», η Πάολα συναντά ξανά δισκογραφικά με το Χρήστο Δάντη με την ιδιότητα του συνθέτη. Εφτά χρόνια έπειτα από τα hits «Κουβέντα Στην Κουβέντα», «Το Αμαρτωλό» κ.ά., οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους ! Οι στίχοι ανήκουν στο Βασίλη Γιαννόπουλο.

Το «Αυτά Μου Είπε Ο Θεός» είναι ένα από τα κομμάτια που θα περιέχονται στον επερχόμενο δίσκο της «Κρύβω Αλητεία» ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Heaven Music.

Κι ενώ ο χειμώνας βρήκε την Πάολα παρέα με το Γιώργο Μαζωνάκη και τον Παντελή Παντελίδη στο «Teatro», η ίδια είναι ήδη έτοιμη για την επάνοδό της στην πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς από τις 15 Μαΐου θα εμφανίζεται ζωντανά στην «Πύλη Αξιού». Στο σχήμα – έκπληξη θα συμμετέχουν οι Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός, η Στεφανία Ρίζου με τη Χριστίνα Σάλτη όπως και νέοι ανερχόμενοι καλλιτέχνες.

Αφήστε το σχόλιό σας