Πλάνα γάμου από τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin και την πρωταγωνίστρια του «Fifty Shades», Dakota Johnson.

Έχουν σχέση μόνο μερικούς μήνες, αλλά ο Chris Martin και η Dakota Johnson σχεδιάζουν ήδη το ταξίδι του μέλιτος ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ιστοσελίδα «Radar Online», που ασχολείται με τις ζωές των διάσημων.

«Ο Chris Martin λέει ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε τόσο άνετα σε μία σχέση, σκέφτεται ότι είναι το πιο cool κορίτσι κι έχει ήδη πει ότι την αγαπάει», δήλωσε μία πηγή.

Και βέβαια τα αισθήματα είναι αμοιβαία αφού και η 28χρονη ηθοποιός Dakota Johnson, που έγινε γνωστή ως πρωταγωνίστρια της κινηματογραφικής τριλογίας «Fifty Shades», λέει στους φίλους της ότι γνωρίζει πως ο 40χρονος Chris Martin, ο κεντρικός τραγουδιστής των Coldplay, είναι ο άντρας που θα παντρευτεί.

«Έχουν ήδη πει ότι έχουν συζητήσει τη δυνατότητα να παντρευτούν το επόμενο έτος, θέλουν απλώς πρώτα να δουν πώς θα είναι τα ταξίδι τους για την περιοδεία του Chris Martin πριν κάνουν το μεγάλο βήμα», λέει η πηγή.

Ενώ οι άνθρωποι που είναι κοντά στο ζευγάρι υποστηρίζουν αυτήν την αγάπη, η πρώην σύζυγος του Βρετανού τραγουδιστή και μουσικού, η Gwyneth Paltrow, δεν είδε με καλό μάτι τη σχέση του.

Η 45χρονη ηθοποιός δε συμφωνεί για το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, εξοργίζοντας τον 40χρονο frontman των Coldplay. Ο Martin και η Paltrow ήταν παντρεμένοι για 10 χρόνια πριν χωρίσουν το 2014 και έχουν δύο παιδιά, την 13χρονη Apple και τον 11χρονο Moses.

Αφήστε το σχόλιό σας