Επίσημα παντρεμένοι η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth.

Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth παντρεύτηκαν, μετά από σχέση σχεδόν δέκα χρόνων.

Ο γάμος έγινε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και η Αμερικανίδα τραγουδίστρια τον επιβεβαίωσε ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας «10 χρόνια αργότερα…».

Οι πρώτες φωτογραφίες κι ένα μικρό βίντεο κυκλοφόρησαν από τον φίλο του ζευγαριού Conrad Jack Carr στο Instagram, ωστόσο η επιβεβαίωση έγινε από την ίδια τη Miley την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου.

Ο γάμος έρχεται ύστερα από μία ταραχώδη σχέση της 26χρονης τραγουδίστριας και του 28χρονου ηθοποιού. Το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2013 και επανασυνδέθηκε το 2015, όπως επιβεβαιώθηκε το Μάρτιο του 2016, ενώ ήδη είχε διαδοθεί πλήθος φημών.

Τον Οκτώβριο του 2016, η Miley Cyrus γνωστοποίησε ότι αρραβωνιάστηκε ξανά με τον Αυστραλό ηθοποιό Liam Hemsworth, το μικρότερο αδελφό των ηθοποιών Luke και Chris Hemsworth.

Μέχρι πρόσφατα ζούσαν μαζί σε ένα σπίτι στο Μαλιμπού το οποίο όμως κάηκε το καλοκαίρι από τις καταστροφικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Καλιφόρνια.

Επιθυμώντας να καλλιεργήσει μια πιο ώριμη εικόνα, η Miley Cyrus πρωταγωνίστησε το 2010 στην ταινία «The Last Song», βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Nicholas Sparks.

Ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία ήταν ο Liam Hemsworth, με τον οποίον ήρθε κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Αφήστε το σχόλιό σας