Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, ενώ θα ακολουθήσει «σύντομα» ο θρησκευτικός.

Δύο μήνες περίπου μετά τον αρραβώνα τους, ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin παντρεύτηκαν μυστικά στη Νέα Υόρκη, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου.

Μια ανώνυμη πηγή επιβεβαίωσε στο περιοδικό «People» ότι ο 24χρονος τραγουδιστής και το 21χρονο μοντέλο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα πρωτοδικείο της μεγαλούπολης.

Ωστόσο, δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία ή το χρονοδιάγραμμα της τελετής.

Το «TMZ» δημοσίευσε επίσης μία φωτογραφία του ζευγαριού στο γραφείο χορήγησης αδειών γάμου στη Νέα Υόρκη, την Πέμπτη.

Justin Bieber - Hailey Baldwin - marriage - Hit Channel

Μια άγνωστη πηγή από το χώρο της εκκλησίας, ανέφερε ότι μετά τον πολιτικό γάμο, θα ακολουθήσει «σύντομα» η θρησκευτική τελετή, «μπροστά στο Θεό και σε όλους όσους αγαπούν».

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα παρασκήνια του «The Today Show», το 2009, αφού τους έφερε σε επαφή ο πατέρας του μοντέλου, ο ηθοποιός Stephen Baldwin.

Επανασυνδέθηκαν για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2014, μετά το πρώτο χωρισμό του Bieber με τη Selena Gomez και επιβεβαίωσαν τη σχέση του το Φεβρουάριο του 2016.

Μόλις λίγους μήνες μετά το δεύτερο χωρισμό του Justin Bieber με τη Selena Gomez, στις αρχές του 2018, ο Καναδός αστέρας της pop εθεάθη μαζί τη Hailey Baldwin στο Μαϊάμι, τον προηγούμενο Ιούνιο.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, στις αρχές Ιουλίου, αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός σύντομου ταξιδιού αναψυχής στις Μπαχάμες.

 

Αφήστε το σχόλιό σας