Μία τελευταία στάση στο «Kremlino» θα κάνει ο Παντελής Θαλασσινός, με συντροφιά την Καλλιτεχνική Κολεκτίβα Πλέγμα.

Ο Παντελής Θαλασσινός μετά τις δύο sold out παραστάσεις το Φεβρουάριο επιστρέφει στον Πειραιά και το «Kremlino» για μία τελευταία παράσταση, την Παρασκευή 19 Μαΐου.

Ο Παντελής Θαλασσινός μαζί με έξι φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη στο κοντραμπάσο, το Σωτήρη Μαργώνη στο βιολί, το Λευτέρη Χαβουτσά στην κλασική κιθάρα, το Φίλιππο Λευκαδίτη στα κρουστά και ηχολήπτες τους Γιώργο Καρυώτη κι Ευτύχιο Γιαννακούρα, κατεβαίνει στη γενέτειρα και αφετηρία της πορείας του, τον Πειραιά.

Θα παρουσιάσει με διάθεση ακουστική και χαμηλές εντάσεις, τραγούδια απ’ το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τραγούδια απ’ τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: «Να ‘Ταν Ο Πόλεμος Χορός» και «Με Δυο Ρολόγια».

Ο Παντελής Θαλασσινός, με μια κιθάρα στα χέρια και με την ορχήστρα του, ταξιδεύει τον κόσμο με τα τραγούδια του μέσα από μονοπάτια χαράς αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών.

Θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών. Τραγούδια που ο καθένας μας θέλει να ακούσει και να τραγουδήσει. Τραγούδια του Θαλασσινού που έχουν χαραχτεί βαθιά στην καρδιά: «Εισιτήριο Στην Τσέπη Σου», «Δε Φταίω Εγώ Που Μεγαλώνω», «Ανάθεμά Σε», «Τα Σμυρναίικα Τραγούδια» «Απόψε Λέω Να Μην Κοιμηθούμε», «Κράτα Για Το Τέλος», τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο και τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή.

Opening act θα είναι η Καλλιτενική Κολεκτίβα Πλέγμα.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας