Σε πρωταγωνιστικό ρόλο παραμένει ο Παντελής Παντελίδης στην ελληνική μουσική, κατακτώντας άλλο ένα βραβείο στα Mad Video Music Awards.

Ο Παντελής Παντελίδης εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στα μουσικά δρώμενα, χάρη στη συγκλονιστική και αμείωτη αγάπη του κοινού.

Το «φαινόμενο», όπως χαρακτηρίστηκε από την πρώτη του εμφάνιση, ανέτρεψε τα δεδομένα και τις ισορροπίες και ταρακούνησε συθέμελα την ελληνική δισκογραφία. Ένα πραγματικό φαινόμενο με το δικό του λαμπερό άστρο και όχι ένας «διάττων αστέρας». Ένα άστρο που έμελλε να σβήσει άδικα και νωρίς, στο απόγειο της καριέρας του Παντελή Παντελίδη, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα που δεν πρόκειται να ξεχαστεί.

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες που μας χάρισε στο βραχύβιο διάστημα της καριέρας του -τριάμισι μόνο έτη- ακούγονται πιο δυνατά από ποτέ και τα νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια του που βγαίνουν σταδιακά στη δημοσιότητα συνεχίζουν τη διαδρομή του στη μουσική με την ίδια εξαιρετική  επιτυχία.

Ο Παντελής Παντελίδης πρωταγωνιστεί ακόμα στο μουσικό τοπίο, όπως κάνει και στα Mad Video Music Awards, στα οποία βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενώ απουσιάζει από κοντά μας.

Μετά την περσινή βράβευση ως «Άνδρας Καλλιτέχνης της Χρονιάς» στην κατηγορία «Best Male Adult», φέτος στον Παντελή Παντελίδη απονεμήθηκε ένα ακόμη βραβείο.

Το σαρωτικό «Θυμάμαι», το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε μετά το θάνατό του και σημείωσε μία αληθινά απίστευτη πορεία παραμένοντας επί 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 του ελληνικού Airplay Chart (και δέκα στο μικτό), αναδείχθηκε με την ψήφο του κοινού ως το «Τραγούδι της Χρονιάς».

Το βραβείο παρέλαβαν στη σκηνή των Mad Video Music Awards, στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, στις 27 Ιουνίου, τα αδέλφια και οι φίλοι του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη, με την αρένα να σείεται από τον κόσμο που φώναζε δυνατά το όνομά του.

Ο Παντελής Παντελίδης διέθετε άλλη μία υποψηφιότητα στην κατηγορία «Superfans of the Year».

Αυτό ήταν το έκτο βραβείο που κατακτά ο Παντελής Παντελίδης σε πέντε συνεχόμενα Mad Video Music Awards.

Οι προηγούμενες βραβεύσεις:

Mad VMA 2016:
– Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης (Best Male Adult)

Mad VMA 2015:
– Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης
– Καλύτερο Τραγούδι Mad Greekζ

Mad VMA 2014:
– Καλύτερο Τραγούδι Mad Greekζ

Mad VMA 2013:
– Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης

 

Αφήστε το σχόλιό σας