Κάθε εβδομάδα και μία νέα επίδοση, κάθε εβδομάδα και κάτι μεγαλύτερο. Αυτός είναι ο Παντελής Παντελίδης.

Κάθε εβδομάδα και μία καινούρια επίδοση καταγράφει ο Παντελής Παντελίδης με το «Θυμάμαι», αφού μόνο αυτός ήταν και είναι ικανός να επιτύχει κάτι ανάλογο.

Ο πιο έντονα λατρεμένος και ο πιο πολυσυζητημένος τραγουδιστής της τελευταίας τετραετίας εξακολουθεί να αφήνει διάχυτο το στίγμα του, ακόμα και αν ο ίδιος δε βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Η ανεξάντλητη αγάπη του κοινού προς το πρόσωπο και τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη αποτελούν το σημαντικότερο παράγοντα για να ακούγεται η φωνή του δυνατότερα από ποτέ.

Σε αυτό συνέβαλε και η διάθεση του «Θυμάμαι» στα τέλη του Ιουνίου από τη δισκογραφική του εταιρεία, Minos EMI, του τελευταίου τραγουδιού που έγραψε, ερμήνευσε και δεν πρόλαβε να μας χαρίσει ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Ο Παντελής Παντελίδης καλλιτέχνης της χρονιάς στα VMA 2016!

Το «Θυμάμαι» κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ με την κυκλοφορία του, καθώς «έπιασε» τις ένα εκατομμύριο προβολές από το πρώτο 48ώρο, ενώ τη στιγμή αυτή – δύο μήνες μετά – οι προβολές που έχει αποσπάσει είναι περισσότερες από δώδεκα εκατομμύρια.

Επιπροσθέτως, το τραγούδι ανέβηκε στο νούμερο ένα του airplay chart για το ελληνικό ρεπερτόριο, μία θέση που κρατά απρόσκοπτα επί εφτά συνεχείς εβδομάδες.

Η νέα εξέλιξη ότι είναι το «Θυμάμαι» αναρριχήθηκε χωρίς ωστόσο να έχει ολοκληρωθεί η εβδομάδα (σ.σ. ολοκληρώθηκε) στην πρώτη θέση του μικτού ρεπερτορίου, των συνολικών (ελληνικών & ξένων) δηλαδή ραδιοφωνικών μεταδόσεων, προσπερνώντας κάθε άλλη επιτυχία!

Παντελής Παντελίδης - Θυμάμαι - 35th week airplay - Hit Channel
(UPDATED) Το airplay της 35ης εβδομάδας του 2016, όπως καταγράφεται από τη Mediainspector στο airplaychart.gr.

Απλούστερα, το «Θυμάμαι» είναι με κάθε επισημότητα η μεγαλύτερη επιτυχία στην Ελλάδα.

Ούτε η LP με το «Lost On You», «κλειδοκράτορας» εδώ και αρκετό καιρό του μικτού chart, δεν άντεξε άλλο απέναντι στον Παντελή Παντελίδη, το πραγματικό φαινόμενο στο οποίο κανένας δε θα μοιάσει.

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας