Ανανεώνεται μουσικά ένα από τα τραγούδια που έγραψε και τραγούδησε ο αξέχαστος Παντελής Παντελίδης.

Μία από τις αμέτρητες επιτυχίες που κυκλοφόρησε ο Παντελής Παντελίδης αποκτά για πρώτη φορά ένα νέο remix.

Έχει διανυθεί ενάμιση έτος από εκείνο το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που σκόρπισε θλίψη και χάραξε ανεπανόρθωτα την ελληνική μουσική. Όμως ο Παντελής Παντελίδης είναι ακόμα «εδώ», χάρη στην αστείρευτη αγάπη του κόσμου, στις μεγάλες επιτυχίες, αλλά και στα αδημοσίευτα τραγούδια που έχουν έρθει στο «φως»:

Το «Θυμάμαι» που κυριάρχησε επί 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, το «Άλλη Μια Ευκαιρία» και το «Καράβια Στο Βυθό». Επιπλέον, αυτήν την εβδομάδα βγήκε στον «αέρα» ένα απρόσμενο μουσικό δώρο για το κοινό, ένα μοναδικό ορχηστρικό medley που ετοιμάστηκε στο στούντιο με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Παντελή Παντελίδη κυκλοφορεί επίσημα ένα ολοκαίνουριο remix για το «Κακό Σκυλί», που επιμελήθηκε ο γνωστός DJ και στιχουργός Valentino.

Το «Κακό Σκυλί» ήταν ανάμεσα στα τραγούδια που είχε δημοσιεύσει ο αξέχαστος Παντελής Παντελίδης στο YouTube στις αρχές του 2012, τραγουδώντας με την κιθάρα του, τα οποία είχαν αρχίσει να διαδίδονται σε όλο τα διαδίκτυο εξαπλώνοντας το όνομά του.

Τελικά, πολύ γρήγορα εισήλθε στον κόσμο της δισκογραφίας και έκανε ντεμπούτο με το «Δεν Ταιριάζετε Σου Λέω» ακριβώς πριν από τέσσερα χρόνια, τον Ιούλιο του 2012. Στα τέλη της ίδιας χρονιάς, ακολούθησε ο παρθενικός δίσκος του «Αλκοολικές Οι Νύχτες» που έγινε διπλά πλατινένιος.

Το «Κακό Σκυλί», ένα τραγούδι με την αυθόρμητη στιχουργική γραφή του Παντελή Παντελίδη, πήρε θέση στο δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο του με τίτλο «Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα», το φθινόπωρο του 2013.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε επίσης: Παντελής Παντελίδης «Για Πάντα…»
με ένα μοναδικό Best Of επιτυχιών

Παντελής Παντελίδης - Για Πάντα (Best Of album) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας