Το «Καράβια Στο Βυθό», το επερχόμενο single με το οποίο θα παραμείνει κοντά μας ο Παντελής Παντελίδης, αποκαλύπτεται για πρώτη φορά.

Το επόμενο τραγούδι με το οποίο θα ακουστεί και πάλι δυνατά ο Παντελής Παντελίδης κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες, κατά την πιο σημαδιακή ημερομηνία.

Το νήμα κόπηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2016, την ημερομηνία που χάραξε αγιάτρευτες πληγές και ανεξίτηλες μνήμες στην ελληνική μουσική. Παρ’ όλα αυτά, η αστείρευτη αγάπη του κοινού και τα αδημοσίευτα τραγούδια που έρχονται σταδιακά στην επιφάνεια δίνουν συνέχεια στο μύθο του «φαινομένου», του Παντελή Παντελίδη.

Έπειτα από τη σαρωτική απήχηση του «Θυμάμαι» που σημείωσε τη δική του ανεπανάληπτη πορεία καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ (16 εβδομάδες στο ραδιοφωνικό Νο1 και σχεδόν 24εκ. προβολές) και το «Άλλη Μια Ευκαιρία» που αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στις πέντε μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της χώρας, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ένα ακόμη ακυκλοφόρητο single.

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, το ολοκαίνουριο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη ονομάζεται «Καράβια Στο Βυθό» και θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου, την ημέρα όπου θα έχει συμπληρωθεί ένα έτος χωρίς τον αξέχαστο καλλιτέχνη.

«Καράβια Στο Βυθό, ήταν όνειρο που ζω», λέει το τραγούδι, το οποίο όπως προκύπτει είναι ρούμπα.

Το single θα διατεθεί από τη Minos EMI / Universal σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής, ενώ θα δοθεί και σε μορφή CD (μαζί με το «Άλλη Μια Ευκαιρία») σε εφημερίδα.

Το πολυαναμενόμενο «Καράβια Στο Βυθό» κυκλοφόρησε
Ακούστε το εδώ

Πάρτε μία μικρή από τα «Καράβια Στο Βυθό» στο τέλος του παρακάτω video:

Διαβάστε ακόμα:
Η Best Of συλλογή του Παντελή Παντελίδη κυκλοφορεί

Παντελής Παντελίδης - Για Πάντα (Best Of album) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας