Δυστυχώς, ο Παντελής Παντελίδης συνεχίζει να αποτελεί ευκαιρία για πολλούς να κερδοσκοπούν εις βάρος της μνήμης του.

Συμπληρώνονται δύο χρόνια από την αποφράδα ημέρα όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης σε εκείνο το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα και οι εκδηλώσεις (μεταφορικά και κυριολεκτικά) αγάπης προς το πρόσωπό του είναι ασταμάτητες.

Παρ’ όλα αυτά, ορισμένες δεν κινούνται πάντοτε σε πνεύμα ανιδιοτέλειας, προκαλώντας για πολλοστή φορά την αντίδραση της οικογένειάς του για όσους εκμεταλλεύονται επανειλημμένα το όνομα του αξέχαστου τραγουδιστή.

Με δεδομένη την επαναλαμβανόμενη άνευ άδειας διοργάνωση εκατοντάδων ζωντανών εκδηλώσεων – αφιερωμάτων σε χώρους διασκέδασης (clubs – bars κ.τ.λ) εις μνήμη του Παντελή Παντελίδη προς αποκλειστικό όφελος και κέρδος των διοργανωτών και των σχετικών επιχειρήσεων, η οικογένειά του θέλει να υποστηριχθούν και αλλά ιδρύματα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, από σήμερα επιθυμεί για κάθε τέτοια εκδήλωση να κατατίθεται από τους υπευθύνους το ποσό των 100 ευρώ υπέρ του «Χατζηπατέρειου Ιδρύματος» (Κ.Α.Σ.Π.).

Το Κέντρο ιδρύθηκε το 1975, η πλήρης επωνυμία του είναι Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας (Ι.Κ.Ε.) και οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στην Μεταμόρφωση Αττικής

Πρόκειται για ένα ίδρυμα που εξυπηρετεί μικρά παιδιά με στόχο την αντιμετώπιση των κινητικών, νοητικών, συναισθηματικών και κοινωνικών αναγκών τους.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη διευκρινίζει ότι η κατάθεση θα γίνεται κατευθείαν στο λογαριασμό του ιδρύματος με αιτιολογία κατάθεσης «Εις μνήμη Παντελή Παντελίδη».

Επίσης, παρακαλούν πολύ όλοι οι διοργανωτές να συμβάλλουν σε αυτόν το φιλανθρωπικό σκοπό, τιμώντας τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος δεν έχει ξεχαστεί ούτε στο ελάχιστο από το κοινό που τον λάτρεψε.

Ένα γκράφιτι για τον Παντελή Παντελίδη στο σημείο του δυστυχήματος

Παντελής Παντελίδης - Pantelis Pantelidis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας