Ο Παντελής Παντελίδης κυκλοφορεί την 3η κατά σειρά προσωπική δισκογραφική δουλειά του σε δύο μέρη!

Έχοντας πάρει και δεύτερη γεύση από τα νέα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη με το «Να Σου Πω», μετά το single «Σκούπισε Τα Πόδια Σου Και Πέρασε», μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Το τρίτο κατά σειρά προσωπικό άλμπουμ που έχει ηχογραφήσει ο Παντελής Παντελίδης έχει το γενικό τίτλο «Πανσέληνος Και Κάτι» και αναμένεται να διατεθεί στο κοινό από τη Minos – EMI σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος με την ονομασία «ΕΙΣ-ΠΝΟΗ» περιέχει 8 νέα μουσικά κομμάτια – επιτυχίες και κυκλοφορεί για πρώτη φορά στις 30 Νοεμβρίου.

Το δεύτερο μέρος που θα ολοκληρώνει τον καινούριο δίσκο του καλλιτέχνη θα περιλαμβάνει άλλα 8 τραγούδια και θα βγει στη δισκογραφική αγορά στη συνέχεια. 16 νέα τραγούδια στο σύνολο θα ακούσουμε στο «Πανσέληνος Και Κάτι», τα οποία θα απολαμβάνουμε από τις 21 Νοεμβρίου στις ζωντανές εμφανίσεις του Παντελή Παντελίδη στο «Teatro» μαζί με το Γιώργο Μαζωνάκη και την Πάολα.

Ως τότε, μπορείτε να ακούσετε τα 2 ολοκαίνουρια singles που μας έχει ήδη δώσει ο Παντελής Παντελίδης στα παρακάτω links:

Αφήστε το σχόλιό σας