Το φαινόμενο «Παντελής Παντελίδης» είναι εδώ.

Ο Παντελής Παντελίδης περιγράφηκε από την πρώτη στιγμή ως το «φαινόμενο» της ελληνικής δισκογραφίας, χαρακτηρισμό που εξακολουθεί να επιβεβαιώνει, παρόλο που δεν είναι πια κοντά μας.

Μέσα σε μία σχετικά σύντομα αλλά τρομερή επιτυχημένη καριέρα τριάμισι ετών, ανέτρεψε τα δεδομένα στη μουσική βιομηχανία και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του.

Ο Παντελής Παντελίδης είναι ο τραγουδιστής και ο δημιουργός που αναζωογόνησε το λαϊκό τραγούδι με κυρίαρχο όργανο την ψυχή του, η οποία εκφραζόταν μέσω της μουσικής. Αγαπήθηκε στο έπακρο για την πηγαία και αυθεντική έκφραση που διέθετε. Είναι το είδωλο που συγκλόνισε το κοινό, σκορπώντας δάκρυα, θλίψη και οδύνη με την εντελώς αδόκητη απώλειά του.

Σχεδόν 22 μήνες μετά το μοιραίο πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016, παραμένει ο μεγάλος πρωταγωνιστής χάρη σε κάθε τεράστια επιτυχία του που έχουμε λατρέψει, αλλά και στα ακυκλοφόρητα τραγούδια που δίνουν συνέχεια στο ανολοκλήρωτο έργο του, για να συνεχιστεί να γράφεται με έντονα γράμματα ο μύθος.

Το «Θυμάμαι» που κυριάρχησε επί 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, το «Άλλη Μια Ευκαιρία» και το «Καράβια Στο Βυθό» είναι τραγούδια που κατέγραψαν δεκάδες εκατομμύρια προβολές, έθεσαν νέα ρεκόρ και κρατούν τον Παντελή Παντελίδη ζωντανό στις καρδιές μας, εκεί όπου «θα ζει» για πάντα.

«Να ‘σαι καλά εκεί που είσαι…»

Πρόσφατα, ακούσαμε την πρώτη δημιουργία του αξέχαστου Παντελή Παντελή που κυκλοφορεί με τη φωνή άλλου ατόμου μετά την απώλειά του. Η Αμαρυλλίς τραγουδά το «Θα Ζω» και αυτό το ιδιαίτερο τραγούδι έχει γνωρίσει την επιτυχία από την πρώτη στιγμή.

Τώρα όμως έρχεται η σειρά του, να βροντοφωνάξει ξανά την παρουσία του.

Το ολοκαίνουριο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που ανέμενε αγωνιωδώς το κοινό είναι γεγονός. Το «Να ‘Σαι Καλά» θα προκαλέσει ρίγη συγκίνησης, θα αγαπηθεί απέραντα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κατακλύσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες. «Να ‘σαι καλά εκεί που είσαι»… Μία αφιέρωση σε όσους δεν είναι πια μαζί μας και έχουν αφήσει πίσω τις αναμνήσεις.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Παντελής Παντελίδης - «Να ’Σαι Καλά» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Ξεφύλλισα αναμνήσεις
Ποτέ να μην ρωτήσεις τι αισθάνθηκα
Στα μαγικά μας βράδια πάλι στάθηκα
στο βλέμμα σου τρελάθηκα

Ξεφύλλισα αναμνήσεις
Ποτέ να μη γυρίσεις, μη με σκέφτεσαι
Μ’ αν θες τα όνειρά μου να επισκέπτεσαι
Ξημέρωμα να χάνεσαι

Να ‘σαι καλά εκεί που είσαι
Θα προσεύχομαι τα βράδια
Να ‘σαι καλά μα να θυμάσαι τις στιγμές
Που μες τα μάτια με κοιτούσες
Και ψιθύριζες θα σ’ αγαπώ
Για πάντα τα λες τώρα σε άλλες αγκαλιές

Ξετύλιξα τις σκέψεις
Ποτέ δε θα πιστέψεις πόσα πέρασα
Τραγούδια που σε ‘σένα αφιέρωσα
Ποτέ δε σε ξεπέρασα

Να ‘σαι καλά εκεί που είσαι
Θα προσεύχομαι τα βράδια
Να ‘σαι καλά μα να θυμάσαι τις στιγμές
Που μες τα μάτια με κοιτούσες
Και ψιθύριζες θα σ’ αγαπώ
Για πάντα τα λες τώρα σε άλλες αγκαλιές

Αφήστε το σχόλιό σας